Recreatoernooi AT-LM-DMT-MT-TRA (annulatie)

#wearerecrea

22/11/2020 • Landegem
De lokale instantie heeft de organisatie niet goedgekeurd o.w.v. Covid-19 waardoor we ons helaas genoodzaakt zien deze wedstrijd te annuleren.

De Recreatoernooien richten zich op de recreatieve gymnasten die 1 tot 4 uur per week turnen. De Recreatoernooien hebben een leuk en uitdagend programma en zijn voor zowel gymnasten als trainers een ideaal doel om naar toe te werken. Met een motiverend beloningssysteem in een aanmoedigende wedstrijdomgeving zijn de Recreatoernooien daarnaast een leuke manier om met je groep naar buiten te komen.

Tijdens dit Recreatoernooi komen de gymnasten in de disciplines Airtrack, Lange mat, Tumbling, Dubbele minitrampoline, Minitrampoline en/of Trampoline in actie. Heel veel succes aan alle sporters & hun trainers.

De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? De gedetailleerde wedstrijdvolgorde(s) en jurypanel(s) zijn enkel beschikbaar voor ingelogde gebruikers. De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

 

Locatie

Sporthal Landegem
Stationsstraat 19
9850 Landegem

Tweet

Contactgegevens

Annelies Raman
anneliesraman@gymfed.be
09 243 12 08

Voor trainers en juryleden: wedstrijdtelefoon Recrea = 0472 85 53 75
Gelieve dit nummer te bellen als je op de dag van de wedstrijd de wedstrijdleiding/-organisator wenst te bereiken.

Georganiseerd door

GYMNA LANDEGEM vzw