Kaderweekend@home 2020

Op 24 en 25 oktober lanceerde Gymfed de allereerste online editie van het grootste opleidingsweekend in Vlaanderen, Het Kaderweekend. Dit seizoen stelden we alles in het werk om onze trainers, juryleden en bestuurders een Corona-proof editie te bieden. Met 40 online sessies en 6 LIVE webinars konden we een mooie en gevarieerd aanbod voor elk wat wils aanleveren. Alle sessies kunnen gevolgd worden en blijven beschikbaar tot en met 30/11/2020.

> Wil je het Kaderweekend@home nog graag volgen maar ben je hier ingeschreven? Dan kan je dat alsnog in orde brengen. Alle info hierover vind je hier

WEBINARS

Naast de 40 online sessies werden er ook 6 gratis webinars (= live gegeven sessies) voorzien. De webinars zijn nog steeds voor iedereen toegankelijk. Het enige wat je moet doen om deze te bekijken is je registeren. Dat kan door op onderstaande webinar te klikken.


ZATERDAG 24 OKTOBER 2020
ZONDAG 25 OKTOBER 2020



Attest van deelname

> Attest voor je deelname aan het online pakket (niet aan de webinars) wordt later aan je Gymfed-profiel gekoppeld. Hiervoor dien je je niet alleen in te schrijven maar ook minstens één video bekeken te hebben.