Kaderweekend@home 2020

Gymfed lanceert jaarlijks het grootste opleidingsweekend in Vlaanderen, en ook dit seizoen stellen we alles in het werk om onze trainers, juryleden en bestuurders een Corona-proof editie te bieden. Met 40 online sessies en 6 LIVE webinars geven we op 24 en 25 oktober de aftrap van de eerste editie van het online opleidingsweekend “Kaderweekend@home”.

Inschrijven kan vanaf 18 september! Opgelet, je club dient een abonnement te nemen voor de online sessies voor al haar trainers. Dit kan door in het ledenbeheer abonnement KW@home aan te vinken. De plaatsen zijn onbeperkt, alle sessies kunnen gevolgd worden en blijven beschikbaar tot en met 30/11/2020.

> Meer info over het inschrijven vind je hier

ONLINE SESSIES

> Bekijk hier het volledige programma

WEBINARS

Naast de 40 online sessies voorzien we ook 6 gratis webinars (= live gegeven sessies). Deze webinars zullen voor iedereen GRATIS toegankelijk zijn, het enige wat je dient te doen is je op voorhand te registreren. De club hoeft dus geen abonnement te nemen. Deze webinars zullen later niet meer te raadplegen zijn. Je registeren is dus de boodschap, dit kan door te klikken op één van onderstaande banners.

*ervaar je problemen bij de registratie voor de webinars? Neem dan contact op met een van onze medewerkers op 09 243 12 00 of jeanherrel@gymfed.be.


ZATERDAG 24 OKTOBER 2020

ZONDAG 25 OKTOBER 2020Attest van deelname

> Attest voor je deelname aan het online pakket wordt later aan je Gymfed-profiel gekoppeld. Hiervoor dien je je niet alleen in te schrijven maar ook minstens één video bekeken hebben.