Kaderweekend2021

Gymfed lanceert jaarlijks het grootste opleidingsweekend in Vlaanderen. Ook in 2021 gaan we voor een online editie en bieden we met het Kaderweekend@home onze trainers, juryleden en bestuurders een Corona-proof opleidingsweekend aan. Met een 90-tal online sessies integreren we naast gymnastiek, rope skipping en bestuurssessies vanaf 2021 ook de danssessies in dit opleidingsweekend.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

  • Replay: Van zodra de sessie 'live' is gegeven komen deze in replay te staan. De sessies zijn te bekijken tot 7.11.2021. Belangrijk hierbij natuurlijk is dat je voor de sessie in kwestie bent ingeschreven. 

Bekijk hier het programma voor zaterdag 9 oktober

Bekijk hier het programma voor zondag 10 oktober


NIEUW DIT JAAR

  1. Bij verschillende sessies zal je gebruik kunnen maken van een Q&A. Concreet wil dit zeggen dat de lesgever van de sessie net als jou aan zijn computer zit, de sessie meevolgt en beschikbaar is om vragen te beantwoorden. Is er dus iets niet duidelijk of heb je een bijkomende vraag? Dan kan je gemakkelijk via de Q&A chatten en je vragen stellen.
  2. De sessies Dans die normaal te volgen waren tijdens de Kaderdag Dans worden opgenomen in het Kaderweekend. Er zal dus geen aparte Kaderdag Dans georganiseerd worden

Op zaterdagochtend starten we met een introductiesessie over het Gymfed-sportmodel voor trainers. Op zondagochtend is dit voor bestuurders. Deze sessie is GRATIS en zal automatisch in je pakket beschikbaar zijn.

Zorg dat je deze sessie zeker meepikt want vanaf nu zullen alle programma's en disciplines hierop afgestemd worden! Alle info over de verschillende sessies kan je hier terugvinden.
Het Kaderweekend staat dit jaar volledig in teken van het Gymfed-sportmodel. Het Gymfed-sportmodel is de langetermijnvisie van Gymfed over de opleiding en begeleiding van sporters volgens hun noden, wensen en ontwikkeling. Het is gebouwd op zeven verschillende levensfasen – gelinkt aan ontwikkeling, leeftijd en sportief niveau – en formuleert kenmerken van de sporter en aandachtspunten om de sporter een unieke, kwalitatieve en persoonlijke sportervaring te kunnen bieden. In het Gymfed-sportmodel staat de sporter centraal, net zoals zijn fysiek en mentaal welzijn tijdens het sporten.