CV Siemon Volkaert

DisciplinesToestelturnen jongens
SchoolKA Voskenslaan Gent
Favoriete toestelDubbele salto op trampoline
Hobby'stv - turnen - gek doen
Geboortedatum22/05/1992
CoachesHans Knop (club), Gerard Spreerstra (centrum)
TopsportcentrumTopsportcentrum Gent
Trainingsuren30
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
EK Senioren 2016 9 - team 250.146 Bern (SUI)
BK Senioren 2016 11 - zonder ringen-rek-brug 43.850 Gent
Test-Event Olymp. Spelen Senioren 2016 7 - team 342.534 Rio (BRA)
Challenge Cup Senioren 2015 26 - paard 12.850 Osjiek (CRO)
Challenge Cup Senioren 2015 18 - grond 14.250 Osjiek (CRO)
Challenge Cup Senioren 2015 32 - sprong 13.100 Osijek (CRO)
WK Senioren 2015 17 - team 336.192 Glasgow (GBR)
BK Senioren 2014 11 - 2 toestellen 28.850 Lauwe
WK Senioren 2014 19 - team 334.385 Nanning (CHN)
Challenge Cup Senioren 2013 21 - Paard 13.175 Cottbus (GER)
Sidijk Gymnastics Tournament Junioren 2013 3 - Paard 13.150 Heerenveen (NED)
Interland AGH - BEL-POR Senioren 2011 ZILVER - team 163.800 Gent
2nd Austrian Team Open Senioren 2011 10 - team 202.850 Wenen (AT)
EK Senioren 2011 39 - paard 13.100 Berlijn (GER)
EK Senioren 2011 24 - sprong 14.662 Berlijn (GER)
EK Senioren 2011 28 - grond 14.250 Berlijn (GER)
Challenger Cup - Turnier der Meister Senioren 2011 42 - grond 12.875 Cottbus (GER)
Challenger Cup - Turnier der Meister Senioren 2011 39 - paard 11.725 Cottbus (GER)
Challenger Cup - Turnier der Meister Senioren 2011 22 - sprong 14.087 Cottbus (GER)
World Cup Senioren 2010 17 - paard 12.725 Glasgow (GBR)
World Cup Senioren 2010 22 - paard 12.800 Stuttgart (GER)
World Cup Senioren 2010 13 - paard 13.075 Osijek (CRO)
EK Junioren 2010 ZILVER - grond 14.125 Birmingham (GBR)
EK Junioren 2010 6 - team 242.65 Birmingham (GBR)
Gymfinales Senioren 2010 GOUD - grond 14 Charleroi
World Cup Senioren 2010 8 - sprong 12.975 Ostrava (CZE)
Interland Ned - Bel Junioren 2010 11 43.400
Interland Ned - Bel Junioren 2010 GOUD - team 245.200
Sidijk Tornooi Junioren 2010 13 43.650 Nederland
Junior Team Cup Junioren 2010 51 60.650 Duitsland
World Cup Senioren 2010 13 - grond 13.100 Gent
World Cup Senioren 2010 13 - Sprong 14.900 Gent
World Cup Senioren 2010 7 (Paard: buiten competitie) 14.100 Gent
World Cup Senioren 2010 ZILVER - grond 14.225 Ostrava (CZE)
VK Junioren 2009 7 53.000 Houthalen
BK Junioren 2009 7 - 4 toestellen 53.550 Aiseau-Presles
Gymfinales Senioren 2009 ZILVER - paard 11.600
Wase Gym Cup Junioren 2009 6 - finale sprong
Wase Gym Cup Junioren 2009 - 3 toestellen 38.300
Wase Gym Cup Junioren 2009 6 - team
Gymfinales Junioren 2008 ZILVER - paard 12.300
International Junior Team Cup Junioren 2008 12 - team 226.45
BK Beloften A 2006 GOUD 76.300
Londen Open Beloften A 2006 8 75.050 Londen (GBR)
VK Beloften A 2006 GOUD 78.050