CV Jimmy Verbaeys

DisciplinesToestelturnen jongens
SchoolKA Voskenslaan Gent
OpleidingTopsportatleet
Hobby'sturnen
Geboortedatum26/08/1993
CoachesGerard Spreerstra
TopsportcentrumTopsportcentrum Gent
Trainingsuren28 à 30
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
NK (selectiewedstrijd OS) Senioren 2016 BRONS 84.900 Rotterdam (NED)
EK Senioren 2016 9 - team 250.146 Bern (SUI)
BK Senioren 2016 GOUD 86.350 Gent
Test-Event Olymp. Spelen Senioren 2016 7 - team 342.534 Rio (BRA)
DTB-Pokal Senioren 2016 84.600 Stuttgart (GER)
DTB-Pokal Senioren 2016 10 - team 251.150 Stuttgart (GER)
PV (selectietest) Senioren 2016 GOUD 83.800 Stekene
Interland NED-ITA-BEL Senioren 2015 ZILVER 86.500 Heerenveen (NED)
Interland NED-ITA-BEL Senioren 2015 ZILVER - team 338.150 Heerenveen (NED)
Interland ITA-BEL Senioren 2015 BRONS 84.150 Quartu Elena (ITA)
Interland ITA-BEL Senioren 2015 ZILVER - team 333.500 Quartu Elena (ITA)
WK Senioren 2015 92 80.764 Glasgow (GBR)
WK Senioren 2015 17 - team 336.192 Glasgow (GBR)
BK Senioren 2015 GOUD 83.300 Malmedy
EK Senioren 2014 8 - allround 81.831 Sofia (BUL)
EK Senioren 2014 11 - team 250.829 Sofia (BUL)
WK Senioren 2014 19 - team 334.385 Nanning (CHN)
BK Senioren 2014 ZILVER 83.950 Lauwe
EK Senioren 2013 21 - allround 80.331 Moskou (RUS)
WK Senioren 2013 37 - allround 79.831 Antwerpen
EK Senioren 2012 14 - team 243.259 Montpellier (FRA)
Challenger Cup Senioren 2012 23 - rek 13.050 Osijek (CRO)
Challenger Cup Senioren 2012 17 - brug 14.525 Osijek (CRO)
Challenger Cup Senioren 2012 25 - paard 12.825 Osijek (CRO)
Challenger Cup Senioren 2012 19 - vloer 13.900 Osijek (CRO)
BK Senioren 2012 ZILVER 82.849 Sint-Niklaas
Challenger Cup Senioren 2012 30 - rek 12.525 Cottbus (GER)
Challenger Cup Senioren 2012 23 - brug 14.125 Cottbus (GER)
Challenger Cup Senioren 2012 52 - paard 9.475 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 20 - grond 13.700 Cottbus (GER)
Challenger Cup Senioren 2012 14 - rek 13.700 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 18 - paard 12.950 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 5 - grond 14.250 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 22 - brug 13.450 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2012 9 - grond 14.475 Gent
Olympische Spelen Senioren 2012 38 - grond 14.500 Londen (GBR)
Challenger Cup Senioren 2012 30 - rek 12.800 Gent
Challenger Cup Senioren 2012 20 - brug 14.250 Gent
Challenger Cup Senioren 2012 28 - paard 12.875 Gent
Olympische Spelen Senioren 2012 67 - paard 10.866 Londen (GBR)
Olympische Spelen Senioren 2012 52 - ringen 14.066 Londen (GBR)
Olympische Spelen Senioren 2012 42 - brug 14.533 Londen (GBR)
Olympische Spelen Senioren 2012 33 - rek 14.333 Londen (GBR)
Olympische Spelen Senioren 2012 21 - allround 85.230 Londen (GBR)
Challenger Cup Senioren 2011 18 12.950 Doha (QAT)
Challenger Cup Senioren 2011 5 - finale 14.250 Doha (QAT)
Interland AGH - BEL-POR Senioren 2011 2 - team 163,800 Gent
2nd Austrian Team Open Senioren 2011 20 - allround 73.650 Wenen (AT)
2nd Austrian Team Open Senioren 2011 10 - team 202.850 Wenen (AT)
EK Senioren 2011 37 - allround 79.925 Berlijn (GER)
EK Senioren 2011 33 - paard 13.375 Berlijn (GER)
Challenger Cup - Turnier der Meister Senioren 2011 36 - paard 11.825 Cottbus (GER)
Challenger Cup - Turnier der Meister Senioren 2011 43 - rek 12.350 Cottbus (GER)
Challenger Cup - Turnier der Meister Senioren 2011 20 - rek 14.250 Cottbus (GER)
WK Senioren 2011 67 82.831 Tokio (JPN)
Challenger Cup Senioren 2011 8 - grond 13.575 Gent
Challenger Cup Senioren 2011 Buiten competitie - brug 13.300 Gent
Challenger Cup Senioren 2011 38 - rek 12.425 Gent
Challenger Cup Senioren 2011 36 - paard 11.675 Gent
EK Junioren 2010 5 - paard 13.125 Birmingham (GBR)
EK Junioren 2010 73 - grond 12.800 Birmingham (GBR)
EK Junioren 2010 6 - team 242.650 Birmingham (GBR)
WK Senioren 2010 93 - allround 81.006 Rotterdam (NED)
WK Senioren 2010 28 - team 331.509 Rotterdam (NED)
BK Junioren 2010 ZILVER 80.099 Mechelen
Interland Ned - Bel Junioren 2010 6 - allround 77.500 Hellendoorn (NED)
Interland Ned - Bel Junioren 2010 GOUD - team 245.200 Hellendoorn (NED)
Junior Team Cup Junioren 2010 24 76.650 Duitsland
World Cup Senioren 2010 26 - paard 11.425 Gent
World Cup Senioren 2010 13 - brug 14.350 Gent
World Cup Senioren 2010 27 - rek 11.750 Gent
VK Junioren A 2009 ZILVER 76.599
BK Junioren A 2009 6 65.550
EYOF Junioren A 2009 68 62.350 Tampere (FIN)
EYOF Junioren A 2009 7 - team Tampere (FIN)
Wase Gym Cup Junioren A 2009 5 - paard
Wase Gym Cup Junioren A 2009 5 78.200
Wase Gym Cup Junioren A 2009 GOUD - team
VK Junioren A 2008 ZILVER 80.400
BK Junioren A 2008 5 76.500
Austrian Future Cup Junioren A 2008 4 75.500
VK Beloften A 2007 GOUD
Coupe de l'Avenir Beloften A 2007 4 73.400
Int. Kunstturn-Cup Liestal Beloften A 2007 32 67.599