CV Luka Van den Keybus

DisciplinesToestelturnen jongens
Favoriete toestelBrug - Rek
DoelOlympische Spelen Tokio 2020
Geboortedatum14/04/1997
CoachesKoen Van Damme,Ward
TopsportcentrumTopsportcentrum Gent
Trainingsuren31
Websitehttps://www.instagram.com/lukavandenkeybus/
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
BK Senioren 2018 5de 77.400 Izegem (BEL)
EK Senioren 2016 9 - team 250.146 Bern (SUI)
BK Senioren 2016 BRONS 82.800 Gent
DTB-Pokal Senioren 2016 77.640 Stuttgart (GER)
DTB-Pokal Senioren 2016 16 - team 234.000 Stuttgart (GER)
BK Senioren 2015 4 78.300 Malmedy
EK Junioren 2014 32 - allround 78.090 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 7 - team 241.185 Sofia (BUL)
Youth Olympic Games Junioren A 2014 ZILVER - rek 13.666 Nanjing (CHN)
Youth Olympic Games Junioren A 2014 9 - allround 79.150 Nanjing (CHN)
BK Junioren A 2014 ZILVER 80.349 Lauwe
London Open Beloften 2011 16 - allround 67.849 Londen (GBR)
Wase Gymcup Beloften A 2010 4 71.300 Melsele
VK Beloften A 2010 4 70.600 Mortsel
BK Beloften A 2010 6 72.000 Mechelen
Internationaal tornooi Brno Beloften A 2010 ZILVER - team Tsjechië
Internationaal tornooi Brno Beloften A 2010 10 72.350 Tsjechië
London Men's Open 2010 12 69.349 Londen (GBR)
VK Miniemen IA 2009 ZILVER 93.099
BK Miniemen IA 2009 BRONS 92.150
Wase Gym Cup Miniemen IA 2009 ZILVER 70.800
Internationaal tornooi Brno Miniemen IA 2009 14 - individueel 68.500 Tsjechië
Internationaal tornooi Brno Miniemen IA 2009 GOUD - team Tsjechië
VK Benjamins IIA 2008 6 39.100
BK Benjamins IA 2007 5
PV Benjamins IA 2007 ZILVER