CV Daan Kenis

DisciplinesToestelturnen jongens
SchoolKA Voskenslaan Gent
Opleidingtweede jaar Revalidatiewetenschappen (UGent)
Favoriete toestelrek
Hobby'sTurnen, zwemmen
DoelDeelnemen aan de Olympische Spelen
Geboortedatum28/08/1994
Gestart op8 jaar
CoachesPaul Cuyvers (club), Ward Van den Bosch (centrum)
TopsportcentrumTopsportcentrum Gent
Trainingsuren2830
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
NK (selectiewedstrijd OS) Senioren 2016 13 78.600 Rotterdam (NED)
BK Senioren 2016 ZILVER 83.250 Gent
Test-Event Olymp. Spelen Senioren 2016 7 - team 342.534 Rio (BRA)
DTP-Pokal Senioren 2016 10 - team 251.150 Stuttgart (GER)
DTP-Pokal senioren 2016 - allround 82.700 Stuttgart (GER)
PV (selectietest) Senioren 2016 2 80.300 Stekene
WK Senioren 2014 19 - team 334.385 Nanning (CHN)
EK Senioren 2013 14 - allround 83.265 Moskou (RUS)
WK Senioren 2013 45 - allround 77.697 Antwerpen
Sidijk Gymnastics Tournament Senioren 2013 12 - Allround 76.150 Heerenveen (NED)
Interland Ned-Bel-Zwe Junioren 2012 Goud 81.200 Waalwijk (NED)
Gymfinales Jun./Sen. 2012 ZILVER - grond 13.800 Luik
Gymfinales Jun./Sen. 2012 GOUD - rek 13.950 Luik
Gymfinales Jun./Sen. 2012 GOUD - brug 14.150 Luik
EK Junioren 2012 7 - brug 13.533 Montpellier (FRA)
EK Junioren 2012 8 - sprong 14.500 Montpellier (FRA)
EK Junioren 2012 BRONS - grond 14.200 Montpellier (FRA)
EK Junioren 2012 11 - allround 80.265 Montpellier (FRA)
EK Junioren 2012 5 - team 244.662 Montpellier (FRA)
BK Junioren 2012 BRONS 82.599 Sint-Niklaas
Interland Ned-Bel-Zwe Junioren 2012 GOUD - team 242.800 Waalwijk (NED)
London Open Junioren 2012 5 (1e buitenlander) 82.800 Londen (ENG)
Sportstad Gymnastics Tournament Junioren 2011 BRONS - allround 52.100 Heerenveen (NED)
London Open Junioren 2011 5 - allround 80.050 Londen (GBR)
Sidijk Gymnastics Tournament Junioren 2011 Brons 52.100 Heerenveen (NED)
EYOF Junioren 2011 5 team 160.800 Trabzon (TUR)
BK Junioren 2010 6 76.599 Mechelen
EK Junioren 2010 14 - allround 78.950 Birmingham (GBR)
EK Junioren 2010 6 - team 242.650 Birmingham (GBR)
Junior team cup Junioren 2010 6 - team Berlijn (GER)
Interland Ned - Bel Junioren 2010 GOUD - team 245.200 Nederland
Interland Ned - Bel Junioren 2010 5 77.750 Nederland
Junior Team Cup Junioren 2010 7 77.050 Duitsland
VK Junioren 2009 BRONS 75.750 Houthalen
BK Junioren 2009 BRONS 75.599 Aiseau-Presles
Wase Gym Cup Junioren 2009 6 - rek Melsele
Wase Gym Cup Junioren 2009 BRONS - grond Melsele
Wase Gym Cup Junioren 2009 8 - allround 76.099 Melsele
Wase Gym Cup Junioren 2009 GOUD - team Melsele
Austrian Future Cup Beloften A 2008 7 74.200
Wase Gym Cup Beloften A 2008 ZILVER 75.550
BK Beloften A 2008 GOUD 75.000
Coupe de l'Avenir Beloften A 2007 BRONS 68.700
Memorial Jana Gajdose Beloften A 2007 4 72.300
Wase Gym Cup Beloften A 2007 5 - grond 12.650
Wase Gym Cup Beloften A 2007 8 - allround 70.000
BK Beloften A 2007 BRONS