CV Thilde Lekens

DisciplinesToestelturnen meisjes
SchoolLyceum Hasselt
OpleidingLagere school
IdoolSimone Biles, Nina Derwael, Axelle Klinckaert, Melnikova,...
Hobby'sTurnen
DoelOlympische Spelen meedoen, WK en EK meedoen, even goed worden als Nina maar dan meer all-round
Geboortedatum14/02/2009
Gestart op3 jaar
CoachesVeronica Hayavaya
TopsportcentrumRegioclub Hasselt
Trainingsuren20
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Pv2 A10 2029 1ste plaats 66.183 Gent
Pv3 A11 2020 Corona Annulatie Nazareth
Pv2 A11 2020 Corona Annulatie Hasselt
Pv1 A11 2020 4de plaats 43.266 Assebroek
Vlaams kampioenschap A10 2019 Blessure Blessure Leuven
Pv3 A10 2019 Blessure Blessure Lendelede
Pv1 A10 2019 1ste plaats 65.150 Hoogstraten
Wedstrijd 3 I9 2018 Goud Goud Hoogstraten
Wedstrijd 2 I9 2018 Goud Goud Nazareth
Wedstrijd 1 I9 2018 Zilver Zilver Jabbeke
Wedstrijd 3 I8 2017 Blessure Blessure Jabbeke
Wedstrijd 2 I8 2017 Blessure Blessure Nederboelare
Wedstrijd 1 I8 2017 Goud Goud Mortsel