CV Noah Kuavita

DisciplinesToestelturnen jongens
SchoolArtevelde hogeschool
OpleidingCommunicatiemanagement
IdoolNile Wilson, Connor McCregor
Favoriete toestelRek en ringen
Hobby'sSporten
DoelTokyo 2020 and beyond
Geboortedatum28/07/1999
Gestart op4 jaar
CoachesSven Van Gendt (Silok Deurne), Bram De Schepper (topsport Gent),
TopsportcentrumRegiocentrum Gent
Trainingsuren30 uur
Websitehttps://m.youtube.com/channel/UCa3TPVVogxtNIPzo-XM45mw
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Belgisch kampioenschap Senioren 2018 GOUD 82.650 Izegem (BEL)
World Cup Doha Senioren 2018 8 - Finale Rek 12.533 Doha (QAT)
BK Senior 2017 5 77,750 Libramont
Vlaams kampioenschap Senior 2017 GOUD 70,350 Wevelgem
EK Junioren 2016 21 - allround 78.187 Bern (SUI)
EK Junioren 2016 9 - team 236.694 Bern (SUI)
EYOF Junioren 2015 8 - team Tbilisi (GEO)
EYOF Junioren 2015 13 - allround 78.850 Tbilisi (GEO)
BK Junioren 2015 BRONS 77.600 Malmedy
BK Junioren 2014 5 77.349 Lauwe
Wase Gymcup Miniemen 2010 ZILVER 63.950 Melsele
Memorial Jana Gajdose - Finale Jongeren 2010 4 (samen met Fialova Petra - CZE) Brno (CZE)
Memorial Jana Gajdose Jongeren 2010 13 70.950 Brno (CZE)
BK Benjamins II 2010 GOUD 88.550 Mechelen
BK Benjamins I 2009 ZILVER 86.800 Aiseau-Presles
VK Benjamins I 2009 ZILVER 82.400 Houthalen