CV Noah Kuavita

DisciplinesToestelturnen jongens
OpleidingDefensie
IdoolNile Wilson
Favoriete toestelRingen
DoelWereldkampioen Rek
Geboortedatum28/07/1999
Gestart op4 jaar
CoachesBram De Schepper & Koen Van Damme
TopsportcentrumGent
Trainingsuren30 uur
Websitehttps://m.youtube.com/channel/UCa3TPVVogxtNIPzo-XM45mw
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Wase GymCup Senioren 2019 GOUD 81,500 Melsele (BEL)
WK Senioren 2019 64 - allround 78,464 Stuttgart (GER)
WK Senioren 2019 18 - team 240,360 Stuttgart (GER)
IL FRA-BEL Senioren 2019 BRONS - allround 80,550 Fumay (FRA)
IL FRA-BEL Senioren 2019 GOUD - team 242,900 Fumay (FRA)
BK Senioren 2019 4 - allround 79,200 Libramont (BEL)
WC Osjiek Senioren 2019 7 - Finale Paard 12,550 Osjiek (CRO)
VK (A Senior) Senioren 2019 ZILVER - Wevelgem (BEL)
WK Senioren 2018 56 - allround 76,599 Doha (QAT)
WK Senioren 2018 19 - team 236,644 Doha (QAT)
IL BEL-NED-FRA Senioren 2018 BRONS 81,550 Gent (BEL)
EK Senioren 2018 12 - team 238,528 Glasgow (SCO)
Interland Heerenveen Senioren 2018 11 - Heerenveen (NED)
NK Senioren 2018 ZILVER 77,600 Rotterdam (NED)
Team Challenge Senioren 2018 8 - team 232.550 Stuttgart (GER)
Belgisch kampioenschap Senioren 2018 GOUD 82.650 Izegem (BEL)
World Cup Doha Senioren 2018 8 - Finale Rek 12.533 Doha (QAT)
BK Senior 2017 5 77,750 Libramont
Vlaams kampioenschap Senior 2017 GOUD 70,350 Wevelgem
EK Junioren 2016 21 - allround 78.187 Bern (SUI)
EK Junioren 2016 9 - team 236.694 Bern (SUI)
EYOF Junioren 2015 8 - team Tbilisi (GEO)
EYOF Junioren 2015 13 - allround 78.850 Tbilisi (GEO)
BK Junioren 2015 BRONS 77.600 Malmedy
BK Junioren 2014 5 77.349 Lauwe
Wase Gymcup Miniemen 2010 ZILVER 63.950 Melsele
Memorial Jana Gajdose - Finale Jongeren 2010 4 (samen met Fialova Petra - CZE) Brno (CZE)
Memorial Jana Gajdose Jongeren 2010 13 70.950 Brno (CZE)
BK Benjamins II 2010 GOUD 88.550 Mechelen
BK Benjamins I 2009 ZILVER 86.800 Aiseau-Presles
VK Benjamins I 2009 ZILVER 82.400 Houthalen