CV Rune Hermans

DisciplinesToestelturnen meisjes
SchoolAtheneum Voskenslaan Gent
Opleiding6WETOa
Favoriete toestelbrug
Geboortedatum09/05/1999
Gestart op3 jaar
CoachesMarjorie Heuls, Yves Kieffer en Matthieu Zimmermann
TopsportcentrumTopsportschool Gent
Trainingsuren30
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Wereldkampioenschap Senioren 2017 11 - Allround finale 52.299 Montréal (CAN)
World Cup Senioren 2017 5 - Grond (Finale) 13.100 Paris (FRA)
World Cup Senioren 2017 8 - Brug (Finale) 12.150 Paris (FRA)
Flanders International Team Challenge Senioren 2017 GOUD - allround 52.265 Gent
Flanders International Team Challenge Senioren 2017 3 - team jun/sen 202.128 Gent
Belgisch kampioenschap Senioren 2017 Goud 52.040 Libramont
Olympische Spelen Senioren 2016 34 54.508 Rio
Open NK Senioren 2016 8 54.251 Rotterdam (NED)
Olympisch Test Event Senioren 2016 BRONS - team 221.438 Rio (BRA)
Gymnix challenge Senioren 2016 - 3 toestellen 40.225 Montréal (CAN)
Interland ITA-BEL-ESP-ROU Senioren 2015 BRONS - team 218.550 Novara (ITA)
Interland BEL-SWE-AUT Senioren 2015 GOUD - team 211.549 Moeskroen
WK Senioren 2015 24 55.332 Glasgow (GBR)
WK Senioren 2015 11 - team 219.78 Glasgow (GBR)
Interland ITA-BEL-ESP-ROU Senioren 2015 10 54.450 Novara (ITA)
Interland BEL-SWE-AUT Senioren 2015 ZILVER 52.783 Moeskroen
BK Senioren 2015 6 - balk-vloer 25.266 Malmedy
Interland FRA-ROU-BEL Junioren 2014 ZILVER - team 161.950 Avoine (FRA)
Int. tornooi Junioren 2014 5 - grond 13.225 Montréal (CAN)
Int. tornooi Gymnix Junioren 2014 8 - balk 12.350 Montréal (CAN)
Int. tornooi Gymnix Junioren 2014 4 - brug 13.175 Montréal (CAN)
Int. tornooi Masters 2014 BRONS - team 160.867 Marseille (FRA)
Int. tornooi Masters 2014 ZILVER 54.134 Marseille (FRA)
EK Junioren 2014 9 - allround 53.765 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 6 - team 160.029 Sofia (BUL)
Interland FRA-BEL-ROU Junioren 2014 4 53.400 Avoine (FRA)
BK Junioren 2014 ZILVER 52.850 Mechelen
Int. tornooi Gymnix Junioren 2014 6 53.891 Montréal (CAN)
Gymnix Junioren 2013 7 - vloer 12.266 Montréal (CAN)
Massilia Junioren 2013 12 - open, GOUD - team 52.775 Marseille (FRA)
EYOF Junioren 2013 - allround 49.900 Utrecht (NED)
BK Junioren 2013 BRONS 45.199 Malmedy
Gymnix Junioren 2013 23 - allround 47.965 Montréal (CAN)
Int. Gymnova-cup Junioren 2012 BRONS - balk 12.500 Keerbergen
BK Beloften A 2012 4 47.050 St - Niklaas
PV Beloften A 2012 4 - open klassement 41.550 Oostende
VK Beloften A 2012 5 44.832 Nazareth
Int. Gymnova-cup Junioren 2011 4 - balk Keerbergen
Int. Gymnova-cup Junioren 2011 4 - vloer Keerbergen
Int. Gymnova-cup Junioren 2011 BRONS - sprong Keerbergen
Int. Gymnova-cup Junioren 2011 ZILVER - brug Keerbergen
Int. Gymnova-cup Junioren 2011 ZILVER - allround 45.600 Keerbergen
PV VLB Miniemen IIA 2011 ZILVER 42.366 Haacht
BK Miniemen IIA 2011 BRONS 43.400 Malmedy
VK Miniemen IIA 2011 4 42.950 Houthalen
Int. Madrid Youngsters 2010 ZILVER - brug Pozuelo (ESP)
PV VLB Miniemen IA 2010 ZILVER 49.683 Bilzen
VK Miniemen IA 2010 5 56.100 Nazareth
BK Miniemen IA 2010 5 55.500 Mechelen
Int. Gymnova-cup Youngsters 2009 GOUD - sprong Keerbergen
Int. Gymnova-cup Youngsters 2009 4 - vloer Keerbergen
Int. Gymnova-cup Youngsters 2009 ZILVER - balk Keerbergen
Int. Gymnova-cup Youngsters 2009 GOUD - burg Keerbergen
Int. Gymnova-cup Youngsters 2009 GOUD - allround Keerbergen
PV VLB Benjamins IIA 2009 GOUD 68.366 Bilzen
VK Benjamins IIA 2009 5 65.200 Houthalen
PV VLB Benjamins IA 2008 ZILVER 64.592 Steenokkerzeel