CV Ward Claeys

DisciplinesToestelturnen jongens
SchoolKA voskenslaan
Opleiding5WETO
IdoolDaan Kenis, Kohei Uchimura
Favoriete toestelBrug
Hobby'sturnen
DoelDe Olympische Spelen
Geboortedatum08/03/2001
Gestart op5 jaar
CoachesBram Deschepper
TopsportcentrumRegiocentrum Gent
Trainingsuren28
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
EYOF paardfinale Juniors 2017 BRONS 12,466 Gyor
EYOF teamwedstrijd Juniors 2017 6de 155,00 Gyor
Interland ZWE-NED-BEL Juniors 2017 GOUD 76,950 Malmedy
Interland FRA-BEL Juniors 2017 GOUD 75,469 Sarreguemines
BK juniors 2017 ZILVER 73,60 Libramont
EK Junioren 2016 9 - team 236,694 Bern (SUI)
VK Belofte A 2015 GOUD 75.150 Izegem
BK Belofte A 2015 GOUD 76.150 Malmedy
BK Belofte A 2014 GOUD 75.450 Lauwe
PV WV Belofte A 2014 GOUD 76.099 Petegem-aan-de-Leie
VK Belofte A 2014 GOUD 73.300 Heverlee
Wase gymcup Belofte A 2013 GOUD 73.900 Melsele
VK Miniemen A 2013 GOUD 97.250 Lauwe
BK Miniemen A 2013 BRONS 93.849 Malmedy
PV WV Miniemen A 2013 GOUD 96.450 Sint-Gillis Dendermonde
BK Benjamins 2 2012 GOUD 93.849 Sint-Niklaas
PV WV Benjamins 2 2012 GOUD 92.750 Stekene
VK Benjamins 2 2012 GOUD 94.300 Mortsel
BK Benjamins 1 2011 GOUD 87.150 Malmedy
VK Benjamins 1 2011 GOUD 88.550 Lauwe
PV WV benjamins 1 2011 GOUD 87.250 Oostende
VK Pupillen 2 2010 GOUD 81.900 Mortsel
PV WV Pupillen 2 2010 BRONS 76.400 Lauwe
VK Pupillen 1I 2009 5 68.599 Houthalen