CV Axelle Klinckaert

DisciplinesToestelturnen meisjes
SchoolAtheneum Voskenslaan Gent
Opleiding4de middelbaar (Wetenschappen-Topsport)
IdoolJulie Croket
Favoriete toestelgrond
Hobby'sTurnen
Geboortedatum28/05/2000
Gestart op6,5 jarige leeftijd
CoachesYves Kieffer, Majorie Heuls
TopsportcentrumTopsportschool Gent
Trainingsuren28
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Belgisch kampioenschap Senioren 2018 ZILVER 51.000 Izegem (BEL)
World Cup Doha Senioren 2018 GOUD - Grond 13.333 Doha (QAT)
Team Challenge Stuttgart Senioren 2018 GOUD 156.463 Stuttgart (GER)
Elite Gym Massilia Senioren 2017 6 - Grond Finale 11.867 Marseille (FRA)
Elite Gym Massilia Senioren 2017 6 - Team Finale 151.650 Marseille (FRA)
Open NK Senioren 2016 BRONS 55.584 Rotterdam (NED)
Olympisch Test Event Senioren 2016 BRONS - team 221.438 Rio (BRA)
Gymnix challenge Senioren 2016 GOUD - team 166.450 Montréal (CAN)
Gymnix challenge Senioren 2016 ZILVER - allround 56.125 Montréal (CAN)
Gymnix challenge Senioren 2016 GOUD - grond 14.275 Montréal (CAN)
Top Gym Junioren 2015 GOUD 55.316 Charleroi
EYOF Junioren 2015 GOUD - grond 14.100 Tbilisi (GEO)
EYOF Junioren 2015 GOUD - balk 13.950 Tbilisi (GEO)
EYOF Junioren 2015 ZILVER - allround 55.750 Tbilisi (GEO)
Elite Gym Massilia Senioren 2015 ZILVER - sprong 14.133 Marseille (FRA)
Elite Gym Massilia Senioren 2015 ZILVER - grond 14.100 Marseille (FRA)
Elite Gym Massilia Senioren 2015 11 - allround 54.950 Marseille (FRA)
Elite Gym Massilia Senioren 2015 4 - team 165.300 Marseille (FRA)
VK Junioren 2015 BRONS 51.000 Stekene
EK Junioren 2014 7 - grond 13.366 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 8 - balk 12.933 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 24 - allround 49.632 Sofia (BUL)
EK Junioren 2014 6 - team 160.029 Sofia (BUL)
Interland FRA-ROU-BEL Junioren 2014 ZILVER - team 161.950 Avoine (FRA
Interland FRA-ROU-BEL Junioren 2014 10 51.150 Avoine (FRA)
BK Junioren 2014 GOUD 53.000 Mechelen