CV Julie Meyers

DisciplinesToestelturnen meisjes
SchoolKA Voskenslaan Gent
Opleiding5 Moderne Talen-Topsport
IdoolGiulia Steingruber
DoelTokyo 2020
Geboortedatum17/08/2000
Gestart op3 jaar
CoachesMarjorie Heuls - Matthieu Zimmerman
TopsportcentrumTopsportschool Gent
Trainingsuren30
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Flanders International Team Challenge Senioren 2017 3 - team jun/sen 202.128 Gent
Open NK Senioren 2016 13 52.575 Rotterdam (NED)
EK Senioren 2016 9 - team 161.930 Bern (SUI)
Gymnix Challenge Senioren 2016 5 - team 158.850 Montréal (CAN)
Gymnix Challenge Senioren 2016 13 52.825 Montréal (CAN)
Gymnix Challenge Senioren 2016 7 - grond 12.325 Montréal (CAN)
FIT Challenge Junioren 2015 4 - team Gent
Top Gym Junioren 2015 5 53.183 Charleroi
Elite Gym Massilia Senioren 2015 29 48.350 Marseille (FRA)
Elite Gym Massilia Senioren 2015 4 - team 165.300 Marseille (FRA)
BK Junioren 2015 BRONS 50.250 Malmedy
FIT Challenge Junioren 2015 7 52.800 Gent
VK Junioren 2015 4 49.833 Stekene
Sandra Clarke Invitational Junioren 2014 GOUD 48.767 Nottingham (GBR)
Elite Gym Massilia Junioren 2014 45.967 Marseille (FRA)
Tournoi International Junioren 2014 4 49.900 Arques (FRA)
Tournoi International Beloften 2013 ZILVER 49.400 Arques (FRA)
Coupe Avenir Beloften 2013 4 48.083 Malmedy
BK Miniemen 2A 2012 4 42.650 Sint-Niklaas
VK Miniemen 2A 2012 9 40.000 Nazareth
PV3 Miniemen 2A 2012 8 40.000 Oostende
PV2 Miniemen 2A 2012 6 39.750 Hoogstraten
PV1 Miniemen 2A 2012 9 39.600 Leuven
PV1 Miniemen 1A 2011 14 39.950 Hasselt
Wase Gymcup 2011 Miniemen 1A 2011 7 44.316 Melsele
PV3 Benjamins 2A 2010 20 45.367 Bilzen
PV2 Benjamins 2A 2010 18 43.600 Sint-Gillis-Bij-Dendermonde
PV1 Benjamins 2A 2010 22 42.050 Herentals
Wase Gymcup Benjamins 2A 2010 BRONS - sprong 11.233 Melsele
Wase Gymcup 2010 Benjamins 2A 2010 5 37.133 Melsele