CV Yana Vastavel

DisciplinesAcro
SchoolMS Voskenslaan Gent
Opleiding5e middelbaar
Favoriete toestelTempo
Geboortedatum22/10/1999
CoachesSergey Tretyakov, Stanislav Kosakovsky, Irina Shadrina
PartnersTot 2015: Solano Cassamajor
TopsportcentrumTopsportcentrum Gent
Trainingsuren28
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
European games Senioren 2015 ZILVER - tempofinale 28.690 Baku (AZE)
European games Senioren 2015 ZILVER - balansfinale 28.930 Baku (AZE)
European games Senioren 2015 ZILVER - allround 86.180 Baku (AZE)
Vlaams Kampioenschap Senioren 2015 Goud 86,630 Breendonk
Internationaal tornooi FIAC Senioren 2014 GOUD 29.740 Breendonk
BK Senioren 2014 GOUD 87,485 Breendonk
WK Senioren 2014 4 29.315 Levallois - Parijs
IAG Senioren 2014 Zilver 89,290 Nederland
IAG Teamcompetitie Senioren 2014 Zilver 248,990 Nederland
WK Senioren 2014 Brons team 59.000 Levallois - Parijs
FIAC Senioren 2014 Goud 29,740 Puurs - Breendonk
Belgisch Kampioenschap en Coupe KBT ACRO Junioren 13+ 2013 Goud 85.050 Breendonk
EK Junioren 2013 BRONS - finale tempo 27,850 Odivelas (Portugal)
EK Junioren 2013 4 - finale balans 27,600 Odivelas (Portugal)
EK Junioren 2013 ZILVER - allround 84,500 Odivelas (Portugal)
Breda Open Acrobatics Cup Senioren 2013 Goud 85,080 Breda - Nederland
Zeestern Trials Junioren 13+ 2013 Goud 54.500 De Panne
Stars Above the Boug River Junioren 13+ 2013 Goud 84.819 Vinnitsa
PV1 Antwerpen Junioren 13+ 2013 Goud 55.250 Bazel
PV2 OVL - WVL Junioren 13+ 2013 Goud 55.500 Mariakerke
PV3 Limburg - Vlaams Brabant Junioren 13+ 2013 Goud 55.900 Oud-Turnhout
Vlaams Kampioenschap Junioren 13+ 2013 Goud 84.650 Puurs
FIAC Junioren 13+ 2013 Goud 27.650 Puurs
FIAC Junioren 2012 Zilver 26.400 Puurs
Breda Open Acrobatics Cup Junioren 2012 Goud - balans 28.333 Breda (NED)
Breda Open Acrobatics Cup Junioren 2012 Goud - tempo 27.767 Breda (NED)
Breda Open Acrobatics Cup Junioren 2012 Goud - combined 27.950 Breda (NED)