CV Lore Bosmans

DisciplinesTrampoline
SchoolUC Leuven
Opleidinglichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie
Favoriete toesteldubbelmini trampoline
Hobby'sChiro, surfen, muziek
Geboortedatum26/03/2003
CoachesElias de Wever
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Belgisch kampioenschap DMT 2022 1e 94.800 Gent
Vlaams kampioenschap DMT 2022 1e 95.600 Hulshout
Provinciale voorronde 2 DMT 2022 2e 91.300 Destelbergen
EK DMT 2021 10e 33.100 Sochi (RUS)
Provinciale voorronde DMT 2020 1e 129.000 Dendermonde
Provinciale voorronde DMT 2020 1e 130.100 Hulshout
Belgisch Kampioenschap DMT 2019 1e 126.400 Zonhoven
Vlaams Kampioenschap DMT 2019 8e 85.300 Hulshout
Provinciale voorronde 3 DMT 2019 allround Antwerpen 3e 116.400 Hulshout
Provinciale voorronde 2 DMT 2019 5e 116.700 Varsenare
Provinciale voorronde 1 DMT 2019 1e 124.700 Ternat
WAGC DMT 2019 10e 62.100 Tokyo (JAP)
WAGC DMT 2018 20e 60.200 Sint-Petersburg (RUS)
WAGC DMT 2017 13e 61.300 Sofia (BUL)
WAGC DMT 2015 11e 55.700 Odense (DEN)
WAGC DMT 2014 12e 59.900 Florida (USA)