CV Glen Cuyle

DisciplinesToestelturnen jongens
SchoolSt-Tillo St-Jozef college Izegem
Opleiding6 leerjaar
IdoolEpke Zonderland
Favoriete toestelGrond
Hobby'scomputergames
DoelOlympische Spelen 2020
Geboortedatum25/07/2002
Gestart op7 jaar
CoachesGunther Couckhuyt
TopsportcentrumBasisschoolclub Izegem
Trainingsuren24
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Wase Gymcup junior 2019 17 - toestel AA finale - Melsele (BEL)
Wase Gymcup junior 2019 - 100,500 Melsele (BEL)
EYOF junior 2019 40 - allround 73,400 Baku (AZ)
WK Junior junior 2019 76 - allround 70,999 Gyor (HUN)
WK Junior junior 2019 15 - teamfinale 152,271 Gyor (HUN)
BK junior 2019 10 - toestel AA finale - Libramont
VK junior 2019 5 - allround 67,400 Wevelgem
IL Switserland junior 2018 8 - allroundfinale 73,700 Wallisellen
Interland Heerenveen junior 2018 13 - allround 68,800 Heerenveen (NED)
Interland Heerenveen junior 2018 GOUD - teamfinale 228,350 Heerenveen (NED)
NK junior 2018 5 - allroundfinale 69,851 Rotterdam (NED)
BK junior 2018 4 - allroundfinale 70,500 Izegem
BK junior 2017 7 - allroundfinale 71,000 Libramont (BEL)
VK junior 2017 6 - allroundfinale 63,750 Wevelgem (BEL)
Wase Gymcup junior 2016 ZILVER - finale brug 12,250 Melsele (BEL)
Wase Gymcup junior 2016 GOUD - teamfinale 218,950 Melsele (BEL)
Wase Gymcup junior 2016 ZILVER - allroundfinale 72,700 Melsele (BEL)
BK junior 2016 BRONS - allroundfinale 74,100 Gent (BEL)
VK junior 2016 BRONS - allroundfinale 74,450 Izegem (BEL)
Arques junior 2015 BRONS - finale rek 12,000 Arques (FRA)
Wase Gymcup (jeugd) junior 2015 8 - allroundfinale 69,500 Melsele (BEL)
Wase Gymcup (jeugd) junior 2015 GOUD - teamfinale 216,400 Melsele (BEL)
Vlaams Kampioenschap A 13-15 jaar 2015 4 71,400 Izegem
Belgisch Kampioenschap Belofte A 2015 15 66,250 Malmedy
Belgisch Kampioenschap Miniemen A 2014 4 97,300 Lauwe
Vlaams Kampioenschap Miniemen A 2014 4 95,750 Leuven
PV2 Miniemen A 2014 3 98,200 Leuven
West-Vlaams Kampioenschap Miniemen A 2014 1 96,500 Deinze
PV 1 AGH All-around Benjamins 2 2013 2 91.09999999999999 Stekene
PV 2 AGH West-Vlaanderen Benjamins 2 2013 1 94.7 Sint-Gillis -Bij-Dendermonde
VK AGH Benjamins 2 2013 3 92.95 Lauwe
BK AGH Benjamins 2 2013 3 94.09999999999999 Malmedy
West Vlaams kampioenschap benjamins 1 2012 3 79.90000000000001 Stekene
Vlaams kampioenschap benjamins 1 2012 3 84.3 Mortsel
Belgisch kampioenschap benjamins 1 2012 4 86.8 Sint-Niklaas
West Vlaams kampioenschap pupillen2 2011 4 72.95 Oostende
Vlaams kampioenschap pupillen 2 2011 3 80.09999999999999 Lauwe