CV Kato De laet

DisciplinesToestelturnen meisjes
SchoolMiddenschool Voskenslaan Gent
Opleiding2 ASO Topsport
IdoolAagje Vanwalleghem
Hobby'sTurnen, dansen
DoelOoit op de Olympische Spelen te mogen staan
Geboortedatum29/06/2005
Gestart op3 jaar
CoachesJulie Croket en David Spagnol
TopsportcentrumGent
Trainingsuren24
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Belgisch Kampioenschap A13 2018 4 44,000 Izegem
Vlaams Kampioenschap A13 2018 2 44,800 Brugge
PV3 A13 2018 4 44,433 Leuven
Swiss Cup Juniors Juniors 2017 2- team 143,250 Zurich
Swiss Cup Juniors (int) juniors 2017 15 44,300 Zurich
Wase Gymcup (int) youth 2017 3 47,183 Melsele
FIT Challenge (int) youth 2017 3- team 141,329 Gent
FIT Challenge (int) youth 2017 14 44,932 Gent
Belgisch Kampioenschap A12 2017 1 48,265 Libramont
Vlaams Kampioenschap A12 2017 1 47,150 Stekene
PV3 A12 2017 1 47,750 Lommel
PV2 A12 2017 2 46,600 Leuven
PV1- Antwerpen A12 2017 1 45,482 Hasselt
PV1 A12 2017 2 45,482 Hasselt
int . Madrid A Young 2016 8 51,300 Madrid
Belgisch Kampioenschap A11 2016 3 49,825 Gent
Vlaams Kampioenschap A11 2016 2 53,599 Lauwe
PV3-Antwerpen A11 2016 1 50,725 Oud-Turnhout
PV2 A11 2016 2 49,608 Mariakerke
PV1 A11 2016 2 48,632 Leuven
Vlaams Kampioenschap A 10 2015 5 65,782 Stekene