CV Stacy Bertrandt

DisciplinesToestelturnen meisjes
SchoolMiddenschool Voskenslaan Gent
Opleiding3de middelbaar A.S.O Topsport
Favoriete toestelbrug
Hobby'sGymnastiek
DoelOlympische Spelen
Geboortedatum22/07/2004
Gestart op1/11/2010
CoachesWim Dirkx, Dominique Verlent, lara
TopsportcentrumTopsportschool Gent
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Belgisch kampioenschap Junior 2018 7de 45.350 Izegem (BEL)
Gymnix Junior 2018 7de - Finale Brug 11.700 Montreal (CAN)
Gymnix Junior 2018 15de - AA Finale 50.301 Montreal (CAN)
Combs-la-ville Junior 2017 39ste - Team Finale 45.300 Combs-la-ville (FRA)
Combs-la-ville Junior 2017 11de - Team Finale 95.617 Combs-la-ville (FRA)
Flanders International Team Challenge A 2017 5 47.599 gent
belgisch kampioenschap A 2017 goud 48.150 Libramont
Groot Belgisch A en B Kampioenschap A12 2016 3de plaats 47,200 gent
Vlaams Kampioenschap TT meisjes A A12 2016 1ste plaats 47,150 menen
Provinciale Voorronde 3 TT meisjes A-niveau A12 2016 2de plaats 46,550 oud turnhout
Provinciale Voorronde 2 TT meisjes A-niveau A12 2016 1ste plaats 46.266 gent
Belgisch Kampioenschap A 11 jaar 2015 zilver 68,225 Malmedy