CV Margaux Daveloose

DisciplinesToestelturnen meisjes
SchoolMS Voskenslaan Gent
Opleiding2 MO
IdoolLarisa Iordache
Hobby'sTurnen
DoelOlympische Spelen
Geboortedatum29/09/2003
Gestart op5 jaar
CoachesSofie, Julie
TopsportcentrumTopsportcentrum Gent
Trainingsuren26
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Belgisch kampioenschap Junior 2018 ZILVER 49.950 Izegem (BEL)
Gymnix Junior 2018 7de - Finale Grond 12.700 Montreal (CAN)
Gymnix Junior 2018 9de - AA Finale 51.335 Montreal (CAN)
Top Gym Massilia Junior 2017 6de - Team Finale 151,650 Marseille (FRA)
Top Gym Massilia Junior 2017 20ste - AA Finale 47.200 Marseille (FRA)
Combs-la-ville Junior 2017 18de - AA Finale 47.617 Combs-la-ville (FRA)
Combs-la-ville Junior 2017 6de - Team Finale 96,767 Combs-la-ville (FRA)
EYOF Junior 2017 12de - AA Finale 50.000 Gyor (HUN)
Flanders International Team Challenge Junior 2017 3 - team 199.096 Gent
Belgisch kampioenschap Junior 2017 BRONS 48.650 Libramont (BEL)
Belgisch kampioenschap A 13 jaar 2016 3 47.700 Gent
Belgisch Kampioenschap A 12 jaar 2015 4 45,650 Malmedy