CV Sarah Deschuyteneer

DisciplinesToestelturnen meisjes
SchoolMS Voskeslaan Gent
Opleiding2de Jaar
IdoolSimone Biles, Gabby Douglas, Axelle Klinckaert, Julie Croket
DoelOlympische Spelen 2024 (Parijs)
Geboortedatum05/07/2006
Gestart op6 jaar
CoachesEmelyne Backaert, Julie Croket, David Spagnol, Virginie Heuls
TopsportcentrumGent
Trainingsuren25
Websitehttps://www.youtube.com/channel/UC2HlnRf98orWo5lNkEONiJg
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
Belgisch Kampioenschap A13 2019 Revalidatie - Libramont
Vlaams Kampioenschap A13 2019 Revalidatie - Leuven
Belgische Kampioenschap A12 2018 7 35,400 Izegem
Vlaams Kampioenschap A12 2018 7 35,300 Brugge
Belgische Kampioenschap A11 2017 5 47,383 Libramont
Vlaams Kampioenschap A11 2017 Blessure - Stekene
Oost-Vlaams Kampioenschap A11 2017 1 43,941 Hasselt
Vlaams Kampioenschap A10 2016 7 61,383 Lauwe