CV Kyano Schepers

DisciplinesToestelturnen jongens
SchoolTopsportschool Hasselt
Opleiding1° jaar
IdoolDennis Goossens
Hobby'sturnen,zwemmen
Doel olympische spelen
Geboortedatum09/10/2006
Gestart op3 jaar
CoachesJan Vanbockrijk, Johan Decock
TopsportcentrumBasisschoolclub Houthalen
Trainingsuren22
 

Palmares

Wedstrijd Categorie Jaar Plaats Score Stad
vlaams kampioenschap A13-15 2019 68.8 Wevelgem
PV2 A13-15 2019 62.00 Sint-Niklaas
PV1 A13-15 2019 65.650 Brugge
Belgisch kampioenschap A12-13 2018 99.050 Izegem
Vlaams kampioenschap A12-13 2018 99.4 Wespelaar
PV2 A12-13 2018 97.5 Brugge
PV1 A12-13 2018 103.7 Ieper
Belgisch kampioenschap A11 2017 101.7 Labrimont
Vlaams kampioenschap A11 2017 101.15 Wevelgem
PV2 A11 2017 95.75 Sint-Niklaas
PV1 A11 2017 95.00 Merksem
Belgisch kampioenschap A10 2016 88.8 Gent
Vlaams kampioenschap A10 2016 90.7 Izegem
PV2 A10 2016 87.8 Houthalen-Helchteren
PV1 A10 2016 88.85 Stekene
Vlaams kampioenschap I9 2015 81.100 Izegem
PV2 I9 2015 75.550 Sint-Niklaas
PV1 I9 2015 76.150 Houthalen-Helchteren
PV2 I8 2014 73.050 Heverlee
PV1 I8 2014 72.2 Petegem-aan-de-Leie
Talentcup starters 2013 92.8 Houthalen-Helchteren