More than Gym

More than Gym bestaat zowel online in vorm van een magazine als offline in vorm van een Doeboek.

> Het E-magazine wordt online verspreid via onze website, nieuwsbrieven en social media naar onze leden, partners, bestuursleden en alle andere geïnteresseerden. Het magazine is gericht naar jongeren vanaf 15 jaar.

De inhoud handelt over belangrijke evenementen die nog komen of reeds voorbij zijn, prestaties van de topgymnasten in binnen- en buitenland en evoluties & trends in de wereld van de gymnastiek, dans, Rope Skipping en Freerunning. Verder komen er nog heel wat toffe rubrieken aan bod waar we bekenden beter leren kennen of we een belangrijk gegeven in de sport dieper onderzoeken. Zowel binnen- als buitenlandse items komen aan bod. Dit alles geïllustreerd met foto's en talloze video's waar we kunnen op blijven doorklikken!

> Het Doeboek wordt verspreid aan het begin van het seizoen aan alle leden tussen de 6-12 jaar. Het interactieve spelboek staat boordevol toffe weetjes, tips in alle disciplines, doe- & knutselopdrachten en educatieve spelletjes. Alle disciplines komen aanbod, zo is er voor elk wat wils. Het Doeboek kan heel het jaar door gebruikt worden!