More than Gym Doeboek

Het More Than Gym Doeboek werd speciaal voor onze jonge leden ontwikkeld. Het doeboek bevat tips in alle disciplines, coole doe- en knutselopdrachten, spelletjes, recepten, kleurprenten ... en is een echte must have voor elk lid!

Eind augustus worden de boekjes verdeeld onder de 10 Regiocoördinatoren die op hun beurt alle Gymfed-clubs contacteren en de boekjes meegeven. Het Doeboek zal dus aan het begin van het seizoen beschikbaar zijn bij de clubs. De eerste editie van het Doeboek werd uitgedeeld aan de clubs bij het begin van seizoen 2018-2019. Dit jaar zijn we dus toe aan de vijfde editie!

< Wat houdt het doeboek precies in?

Het More than Gym Doeboek is opgedeeld in verschillende rubrieken en bevat 36 pagina's aan spelletjes, knutselopdrachten, kleurprenten en toffe tips in de verschillende disciplines. 

Daarnaast kan je in het Doeboek ook een wedstrijd vinden om een gloednieuwe Agiva outfit te winnen. Laat je inspiratie de vrije loop en wie weet wordt jij wel de gelukkige winnaar.


< Voor wie?

Het More than Gym Doeboek werd speciaal ontwikkeld voor alle Gymfed-leden tussen 6 en 12 jaar. Er zitten toffe knutselopdrachten, spelletjes, tips, kleurplaten in die voor alle leeftijden haalbaar zijn. 

< Hoe ontvang je het Doeboek?

De boekjes worden in het begin van het sportjaar uitgedeeld in de club. Heb je er eind september nog geen ontvangen? Vraag er dan naar bij je club (bestuur/ trainer)