Doeboek

Het More Than Gym Doeboek werd speciaal voor onze jonge leden ontwikkeld. Het doeboek bevat tips in alle disciplines, coole doe- en knutselopdrachten, spelletjes, recepten, kleurprenten ... en is een echte must have voor elk lid!

Naar aanleiding van de Olympische Spelen die deze zomer doorgingen in Tokyo steekt er binnenin een exclusieve poster van Nina Derwael en het olympische team die geschiedenis schreven op de Spelen!

Eind augustus worden de boekjes verdeeld onder de 10 Regiocoördinatoren die op hun beurt alle Gymfed-clubs contacteren en de boekjes meegeven. Het Doeboek zal dus aan het begin van het seizoen beschikbaar zijn bij de clubs. De eerste editie van het Doeboek werd uitgedeeld aan de clubs bij het begin van seizoen 2018-2019. Dit jaar zijn we dus toe aan de vierde editie!

< Wat houdt het doeboek precies in?

Het More than Gym Doeboek is opgedeeld in verschillende rubrieken en bevat 36 pagina's aan spelletjes, knutselopdrachten, kleurprenten en toffe tips in de verschillende disciplines. Nieuw jaar is de poster die in het midden steekt! 

Daarnaast kan je in het Doeboek ook een wedstrijd vinden om een gloednieuwe Agiva outfit te winnen. Laat je inspiratie de vrije loop en wie weet wordt jij wel de gelukkige winnaar. 


< Voor wie?

Het More than Gym Doeboek werd speciaal ontwikkeld voor onze leden tussen 6 en 12 jaar. Er zitten toffe knutselopdrachten in die voor alle leeftijden haalbaar zijn. Daarnaast steken er ook spelletjes in die iets moeilijker zijn, perfect voor de tieners!

< Hoe ontvang je het Doeboek?

De boekjes worden in het begin van het sportjaar uitgedeeld in de club. Heb je er eind september nog geen ontvangen? Vraag er dan naar bij je club (bestuur/ trainer)