Doeboek

Het More Than Gym Doeboek werd speciaal voor onze jonge leden ontwikkeld. Het doeboek bevat tips in alle disciplines, coole doe- en knutselopdrachten, spelletjes, kleurprenten ... en is een echte must have voor elk lid!

Het Doeboek wordt verspreid binnen de club aan het begin van het seizoen. Eind augustus worden de boekjes verdeeld onder de 10 Regiocoördinatoren die op hun beurt alle Gymfed-clubs contacteren en de boekjes meegeven. De eerste editie van het Doeboek werd uitgedeeld aan de clubs bij het begin van seizoen 2018-2019. Dit jaar zijn we dus toe aan de derde editie!

< Wat houdt het doeboek precies in?

Het More than Gym Doeboek bevat 36 pagina's aan spelletjes, raadsels, weetjes en toffe tips in de verschillende disciplines. Het magazine is daarnaast opgedeeld uit 3 verschillende categorieën:

  • Doe alleen! => knutsel- en tekenopdrachten die de kinderen alleen kunnen doen
  • Speel alleen! => Spelletjes die de kinderen alleen kunnen doen
  • Speel samen! => Spelletjes die de kinderen in de sportles met hun vriendjes of thuis met broer en zus samen kunnen doen


< Voor wie?

Het More than Gym Doeboek werd speciaal ontwikkeld voor onze leden tussen 6 en 12 jaar. Er zitten toffe knutselopdrachten in die voor alle leeftijden haalbaar zijn. Daarnaast steken er ook spelletjes in die iets moeilijker zijn, perfect voor de tieners!

< Hoe ontvang je het Doeboek?

De boekjes worden in het begin van het jaar uitgedeeld in de club. Heb je er in september nog geen ontvangen? Vraag er dan naar bij je club (bestuur/ trainer)