Gymfed

Tim Moriau aan de slag als Topsportmanager

Vanaf maandag 14 december neemt Tim Moriau de taak als Topsportmanager binnen de Gymnastiekfederatie voor zijn rekening. Tim zal zich, samen met de coaches en omkadering, focussen op de begeleiding van de Olympische damesploeg richting Tokyo 2021 en op het uitrollen van het strategisch plan 2021-2024 binnen de verschillende topsportdisciplines. Hiernaast versterkt hij in deze rol ook het Gymfed-managementteam.

"Ik wil mijn kennis en ervaring als coach, waarbij ik focus op een positieve coaching en open communicatie, delen met de gymnastiekwereld. Daarnaast ben ik van nature heel ondernemend en hecht ik veel belang aan het strategisch denken op lange termijn. Binnen mijn functie wil ik de reeds aanwezige professionele topsportstructuur naar een nog hoger niveau tillen." - Tim Moriau.

Tim heeft een grote passie voor (top)sport, eerst als atleet, vervolgens als coach, organisator en ondernemer en is daardoor enorm vertrouwd met de Vlaamse en Belgische topsportwereld. Hij heeft een semiprofessioneel loopteam vanaf nul uitgebouwd tot de maatstaf voor afstandslopen in Belgiƫ en begeleidde enkele atleten die zich voor de Olympische Spelen 2021 wisten te selecteren.

Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven