Gymfed

2021 Zit er bijna op, een jaar met heel wat uitdagingen voor ieder van ons, tijd voor een welverdiende vakantie! Met volgende info stomen we jullie alvast klaar voor het nieuwe sportseizoen. Heb je intussen nog vragen? Het Gymfed-team staat steeds paraat!

Voorlopige dagindelingen wedstrijdcircuit

Neem je met je sporters deel aan onze wedstrijden? De voorlopige dagindelingen voor de organisaties in 2022 zijn terug te vinden via de activiteitenpagina's van de verschillende disciplines. De effectieve wedstrijdvolgordes met concrete timings komen 3 weken voor de wedstrijden online. Voor de Recreatoernooien en Gymtopia happenings kan er telkens tot 4 weken voor het toernooi ingeschreven worden, hierna zijn ook deze dagindelingen online terug te vinden. Om de gedetailleerde wedstrijdvolgorde te raadplegen dien je ingelogd te zijn in "Mijn Gymfed".

> Alle info vind je hier

Corona update

Corona blijft een hot topic in onze maatschappij. Als federatie volgen we de situatie op de voet en houden we je op de hoogte van de laatste coronamaatregelen. Waar dien je op dit moment rekening mee te houden?

> Bekijk hier alle laatste corona updates

Een opleiding volgen?

Wens je in het nieuwe jaar een trainersopleiding te volgen? Dan kan je terecht bij de trainersopleidingen van de Vlaamse Trainersschool. Hiernaast staan er ook verschillende clinics en interne Gymfed-opleidingen op het programma, meer info kan je terugvinden in de online opleidingskalender

Wil je graag een opleiding organiseren in je eigen club? Ook dat kan geregeld worden!

> Vraag hier een opleiding aan in je club

Coach@home - dé inspiratietool voor alle trainers

Deze vakantie op zoek naar video's om toe te passen in jouw trainingen? Coach@Home is een echte must have. Deze online videodatabase beschikt over meer dan 500 video's in alle verschillende Gymfed-disciplines. Het accent ligt op kwaliteit, creativiteit, inspiratie en innovatie. Indien je club hier een abonnement op heeft is deze tool terug te vinden onder je persoonlijk 'Mijn Gymfed' account. Is dat nog niet het geval? Spoor je bestuur dan zeker aan om dit te nemen. Een nieuwe wereld zal voor je open gaan! 

6 to do's deze kerstvakantie

We staan deze kerstvakantie als trainer even stil bij de voorbije maanden en bereiden ons optimaal voor op het nieuwe jaar, want voorbereiding is key! Met onze 6 to do's start jij 2022 met goede inspiratie en vooral heel veel goesting! 

> Check ze hier

Wat kan het Gymfed-sportmodel voor jou als trainer betekenen?

Wat zijn de kenmerken en aandachtspunten van de sporters waar jij mee werkt? Hoe dien je jouw sporters te begeleiden in functie van hun ontwikkeling, leeftijd en sportief niveau? Dat kom je te weten via het Gymfed-sportmodel , de langetermijnvisie van Gymfed. Check in welke fase jouw sporters zich bevinden en hoe je hen een een unieke, kwalitatieve en persoonlijke sportervaring kan bieden. Zet je sporter centraal, net zoals zijn fysiek en mentaal welzijn tijdens het sporten.

> Ontdek wat het sportmodel voor jou kan betekenen
Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven