Gymfed

Nieuwsbrief voor bestuurders 01.04

Algemene vergadering verkiest Bestuursorgaan Gymfed

Zondag 27 maart vond in Zemst de Algemene Vergadering van Gymfed plaats. Naast onder andere het huldigen van onze clubs, toelichten van de actieplannen en begroting 2022 werd ook het Gymfed-bestuursorgaan tot 2024 verkozen. 

Herbekijk de presentatie!

Webinar: Hoe bouw je als clubbestuur aan een stabiel en opgeleid trainersteam?

Trainers bepalen in grote mate het succes van de sportclub. De complexe sporttechnische vereisten van onze sport en de huidige sociale en maatschappelijke context leggen een hoge druk op onze (jonge) lesgevers. Een goed opgeleid trainersteam is dan ook belangrijk om tegemoet te komen aan de eisen en verwachtingen van ouders en sporters. De webinar is gratis, inschrijven noodzakelijk! 

Meer info en schrijf je in!

Activiteitenkalender 2022-2023 online

Benieuwd waar en wanneer onze organisaties volgend seizoen zullen doorgaan? Neem dan zeker een kijkje op onze ACTIVITEITENKALENDER en zet de data die voor jou belangrijk zijn alvast in je agenda!
Interesse om een wedstrijd te organiseren? Er zijn nog een aantal openstaande activiteiten!

Lees meer

Groot BK 2022 in Gent

Gymfed organiseert eind mei voor de tweede maal het Groot Belgisch kampioenschap in de Topsporthal te Gent. Op 26, 27, 28 én 29 mei nemen de beste A- en B-gymnasten en skippers het tegen elkaar op! Hopelijk mogen we ook heel wat sporters uit jouw club verwelkomen op ons event! Alle info over de ticketverkoop en de voorlopige dagindeling kan je terugvinden op onze eventwebsite www.grootbk.be

Download hier het promomateriaal om te gebruiken

Dag Van de Sportclubbestuurder in Gent

Op 7 mei is het weer zover. Een nieuwe Dag van de Sportclubbestuurder in Flanders Expo Gent, georganiseerd door de Vlaamse Sportfederatie. De Dag van de Sportclubbestuurder is dé bijscholings- en ontmoetingsdag voor sportclubbestuurders. Laat je inspireren!

Ontdek het programma!

Deze nieuwsbrief werd bezorgd aan:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • Clubcoachen Q4Gym en regiocoördinatoren
  • Medewerkers en bestuursorgaan Gymfed
Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven