Gymfed

Nieuwsbrief voor bestuurders 01.04

Beleef het Groot BK achter de schermen!

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw organiseert het Groot Belgisch Kampioenschap Gymnastiek en Rope Skipping in de Topsporthal te Gent van donderdag 26 tot zondag 29 mei 2022.
Een enorme organisatie waar veel medewerkers nodig zijn. Daarom hebben we jullie hulp nodig! Zowel clubploegen als individuele medewerkers zijn welkom!

Meer info!

Waarom is een trainersopleiding volgen nu zo belangrijk? Deel onze communciatie!

Een gediplomeerde trainer is goud waard, écht waar. En waarom is die opleiding nu zo een meerwaarde? Drie cursisten leggen het je uit!
Delen jullie deze info met de trainers in jullie clubcommunicatie? We hopen hier vooral ook jullie trainers te kunnen overtuigen om een opleidingscursus te volgen!

Lees verder

40 clubs vieren jubileumverjaardag

Een jubileumverjaardag, dat is feest! Zo ook voor de 40 clubs die tijdens de afgelopen Algemene Vergadering in de bloemetjes gezet werden voor hun x-jarige bestaan. Maar wat is het ‘geheim’ nu van die clubs? Waarom bestaan ze al zo lang? Of hebben ze een lid waarop ze heel trots zijn? Wij vroegen het hen! 

Lees een paar reacties!

Meer dan 100 clubs ingeschreven voor webinar: Hoe bouw je als clubbestuur aan een stabiel en opgeleid trainersteam?

Trainers bepalen in grote mate het succes van de sportclub. De complexe sporttechnische vereisten van onze sport en de huidige sociale en maatschappelijke context leggen een hoge druk op onze (jonge) lesgevers. Een goed opgeleid trainersteam is dan ook belangrijk om tegemoet te komen aan de eisen en verwachtingen van ouders en sporters. Je kan er nog bij zijn! De webinar op 20 april (20.00 uur) is gratis, inschrijven noodzakelijk! 

Meer info en schrijf je in!

Deze nieuwsbrief werd bezorgd aan:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • Clubcoachen Q4Gym en regiocoördinatoren
  • Medewerkers en bestuursorgaan Gymfed
Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid Baloise
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven