Gymfed

Belangrijke beslissingen uit de Algemene Vergadering Gymfed 2022

Op zondag 27 maart vond in Zemst de Algemene Statutaire Jaarvergadering van Gymfed plaats. De clubs ontvingen deze week per mail het verslag met de belangrijke aandachtspunten/actiepunten en de aanpassing van de lidgelden (leden Rope Skipping) en wedstrijdlicenties voor het seizoen 2022-2023!

Alle info voor clubbestuurders gebundeld op onze website!

Dat je als bestuurder jouw club optimaal wil laten functioneren, dat staat vast! Als bestuurder vorm jij een belangrijke sleutelfiguur voor je club. We willen jullie op de verschillende domeinen van de clubwerking hierin graag helpen en begeleiden. Alle communicatie en nuttige info voor de bestuurders werd gebundeld op onze website onder de rubriek 'bestuurders'. Zo hoef je niets te missen!

Naar pagina 'bestuurders'

Herbekijk de webinar: Hoe bouw je als clubbestuur aan een stabiel en opgeleid trainersteam?

140 bestuursleden bekeken ondertussen de webinar: Hoe bouw je als clubbestuur aan een stabiel en opgeleid trainersteam. Wie interesse heeft kan de webinar herbekijken! Registreer je en ontdek inzichten en tips & tricks om het trainersbeleid in de club aan te pakken! De webinar blijft ter beschikking tot 30 juni 2022.

Registreer en bekijk!

Kaderweekend: suggesties?

Op 22-23 oktober 2022 plannen we het Kaderweekend op de site van de Blaarmeersen in Gent. Na twee jaar online alternatieven zetten we opnieuw helemaal in op het fysiek bijwonen van de opleidingen/inspiratietafels/panelgesprekken... We bereiden momenteel het programma (240 sessies!) voor. Heb je als clubbestuurder suggesties voor de invulling van de sessies bestuurskader, laat het gerust weten via DIT formuliertje!

Groot BK in Gent: hier moet je bij zijn!

Tijdens het verlengd weekend van 26 tot 29 mei gaat in de Gentse Topsporthal het Groot Belgisch kampioenschap door. D√© afsluiter van het Belgische wedstrijdseizoen in 9 verschillende disciplines. De ticketverkoop is ondertussen van start gegaan, meer dan 800 tickets gingen ondertussen de deur uit. Wil je er bij zijn? 

Bestel jouw tickets!

Deze nieuwsbrief werd bezorgd aan:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • Clubcoachen Q4Gym en regioco√∂rdinatoren
  • Medewerkers en bestuursorgaan Gymfed
Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven