Gymfed

Verenigingswerk afgeklopt! Nu artikel 17!

Het is eindelijk zover. De regeling rond verenigingswerk is helemaal rond en heet voortaan 'Artikel 17'. Veel clubs volgden de webinar van de Vlaamse Sportfederatie, de administratieve work load baarde echter de clubbestuurders wat zorgen. Sportwerk Vlaanderen kan hier een oplossing bieden en de clubs helpen om de bijkomende administratie weg te nemen. Voorwaarde is dat de trainer minimum het diploma 'initiator' heeft en minimum 11 euro per uur betaald wordt! De kost voor Sportwerk bedraagt 10% van de totale loonkost van de trainer. Interesse n dit aanbod van Sportwerk? Hier vind je meer info!

Meer info over het verenigingswerk

10% korting op magnesium voor je club

Het wedstrijdseizoen draait op volle toeren, en het magnesium vloeit ook rijkelijk. Ook op zoek naar magnesium voor jouw club?
Dan hebben we goed nieuws. Magnesiumstore.be heeft nu een mooie voorjaarsactie geregeld voor onze clubs!
Bestel als club snel je magnesium via www.magnesiumstore.be. Gebruik de kortingscode “voorjaarsactie” en geniet van een mooi voordeeltarief.

Trainers, bereid je sporters optimaal voor op het VK en BK!

Eindelijk terug Vlaamse - en Belgische kampioenschappen op ons programma! Hoe je sporters optimaal voorbereiden en begeleiden tijdens de wedstrijdweekends? Een geselecteerde deelnemer? Geef volgende tips alvast door aan de betrokken trainers!

Tips & Tricks voor trainers

Deze nieuwsbrief werd bezorgd aan:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • Clubcoachen Q4Gym en regiocoördinatoren
  • Medewerkers en bestuursorgaan Gymfed
Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven