Gymfed

Bedankt trainer, om dit jaar opnieuw alles te geven. Je zorgde voor motivatie en innovatie, je was de grootste fan bij winst en de beste troost bij mindere successen. Je inzet was geweldig. Je zorgde ervoor dat verborgen talenten zichtbaar werden en schitterden, bedankt daarvoor. Alvorens we een welverdiende vakantie ingaan geven we jullie graag nog volgende belangrijke info mee.

Juryfolders en sporttechnische programma's online

Onze sporttechnische programma's voor het nieuwe seizoen zijn vanaf 15 juli online te raadplegen via Mijn Gymfed. De sporttechnische programma's geven de trainers alle nodige info in de voorbereiding van het nieuwe sportseizoen. Vergeet niet in te loggen in de website om deze documenten te raadplegen.

Een jurycursus volgen? Onze juryfolders geven per discipline een handig overzicht van de verschillende jurycursussen per discipline, online te raadplegen vanaf 30 juni

> Alle documenten zul je hier terugvinden

Gymfed Academy

Ben je op zoek naar een opleiding, jurycursus of bijscholing? Dan kan je vanaf nu alles terugvinden onder Gymfed Academy. Wat staat er deze zomer en dit najaar op het programma?

  • Instructeur B opleidingen 
  • Initiatoropleidingen
  • Kidies of Gymstars opleiding in jouw club
  • Jurycursussen
  • ...
> Ontdek het hier

Save the date

In het nieuwe seizoen staan er enkele belangrijke data op de agenda, save the date:

Het kaderweekend LIVE is terug van weggeweest

Na 2 jaar online vergaderen en bijscholen kunnen we jullie met veel plezier en enthousiasme in oktober terug LIVE ontvangen in en rond de Topsporthal voor een nieuwe editie van het Kadeweekend! Tijdens dit grootste opleidingsweekend in Vlaanderen zullen meer dan 200 sessies in alle disciplines en overkoepelende thema's aan bod komen. Jij bent er toch ook bij? Zet alvast 22 en 23 oktober in je agenda!

Bouw jij mee aan sterke sporters?

De kenmerken van je sporters en aandachtspunten in jouw coaching zijn natuurlijk niet voor elke sporter hetzelfde. Dit zowel op het sportieve niveau als in de mentale ontwikkeling van jouw sporters. Waar focus je op bij een 10-jarige recreatieve gymnast? Wat kan je wel/niet verwachten van een sporter in een bepaalde fase in hun sportieve carrière? En wat met de fysieke en mentale belasting? Met het Gymfed-sportmodel bouwen we samen een sterke sporters, bouw jij mee? 

> Vertel me meer

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je intussen nog vragen rond opleidingen, deadlines of sporttechnische programma's?

Het Gymfed-team staat steeds paraat!

Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven