Gymfed

Leuk dat jij dit seizoen (opnieuw) aan de slag gaat als trainer bij één van de 318 Gymfed-clubs. We houden je ook dit seizoen aan de hand van 3 nieuwsbrieven, specifiek gericht naar onze Gymfed-trainers, graag op de hoogte van de laatste info die jij nodig hebt om je sporters optimaal te begeleiden. Onze volgende nieuwsbrief mag je eind december verwachten. Hou zeker ook onze website en social media in de gaten en check je profiel en voorkeuren via Mijn Gymfed

Samen gaan we voor een gymtastisch sportseizoen!

Wat biedt Gymfed aan voor jou als trainer?

Actief als trainer kleuterturnen? Of ga je aan de slag met recreatieve sporters? Aan de hand van onze specifieke programma's kan jij jouw sporters optimaal begeleiden.

Bouw jij mee aan sterke sporters?

Als trainer focus je op de kenmerken van je sporters en pas je die aan in jouw coaching. Want de aandachtspunten in jouw coaching zijn natuurlijk niet voor elke sporter hetzelfde. Dit zowel op het sportieve niveau als in de mentale ontwikkeling van de sporters. Maar wat hebben jouw sporters nu precies nodig in jouw coaching? Waarom ben jij hun toptrainer? Met het Gymfed-sportmodel bouwen we samen een sterke sporters, bouw jij mee?

> Bouw jij mee aan sterke sporters?

Wedstrijden, toernooien en happenings

Tijdens het nieuwe sportseizoen staan er opnieuw heel wat wedstrijden, toernooien en happenings op het programma.

  • Tijdens de Gymtopia-happenings zien we de jongste gymnasten, 7 en 8 jaar, in actie. 
  • Onze Recreatoernooien richten zich op de recreatieve gymnasten die 1 tot 5 uur per week turnen.
  • Naast de Gymtopia-happenings en Recreatoernooien worden heel wat wedstrijden georganiseerd. Het Gymfed-wedstrijdcircuit bestaat uit (provinciale) voorrondes, Vlaamse- en Belgische kampioenschappen in verschillende niveau's en disciplines.
> Meer info over de wedstrijden, toernooien en happenings

Bekijk het programma van het Kaderweekend 2022

Gymfed lanceert jaarlijks het grootste opleidingsweekend in Vlaanderen. In 2022 gaan we opnieuw voor een live editie en bieden we een breed aanbod aan opleidingen aan voor bestuurders en trainers. Nieuw aan deze editie is dat het aanbod van de Kaderdag Dans wordt opgenomen in het Kaderweekend. 

Het Kaderweekend gaat door op 22 en 23 oktober. Benieuwd naar welke interessante sessies er dit jaar op het programma staan?

> Bekijk hier het programma

Zoek een opleiding op maat

Ben je op zoek naar een opleiding, jurycursus of bijscholing? Dan kan je vanaf nu alles terugvinden onder Gymfed Academy. Wat staat er dit najaar op het programma?

  • Initiatorcursussen 
  • Instructeur B & Trainer B cursussen 
  • Kidies of Gymstars opleiding in jouw club
  • Jurycursussen
  • ...

Wil je in 2023 een VTS-trainersopleiding volgen? Deze inschrijvingen starten op 24 november, don't miss it!

> Ontdek Gymfed-Academy

More than Gym Doeboek

Geef jij training aan kinderen tussen 6-12 jaar? Bezorg hen dan bij de start van het seizoen het More than Gym Doeboek. Het spelboek staat boordevol toffe weetjes, tips in alle disciplines, doe- & knutselopdrachten en educatieve spelletjes. In het magazine zit een supercool gezelschapsspel. Op pagina 20 vind je bovendien heel wat leuke challenges voor in je les!

Vraag het Doeboek op bij jouw bestuur en deel het uit op training.  

> Meer over het Doeboek

Save the date 2022

In oktober start het nieuwe wedstrijdseizoen met competities binnen de disciplines Toestelturnen, Gymtopia en Rope Skipping. Ook de recreatoernooien gaan eindelijk terug van start. Alle belangrijke info en deadlines kan je terugvinden op onze activiteitenpagina's.

Events 2022 - Save the date!

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je intussen nog vragen rond opleidingen, deadlines of sporttechnische programma's?

Het Gymfed-team staat steeds paraat!

Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven