Gymfed

Bereikbaarheid Gymfed-secretariaat tijdens het WK

Tijdens de WK-periode (23/9 - 9/10/2023) zijn de Gymfed-medewerkers aan het werk in het Sportpaleis in Antwerpen. We doen ons best om tussendoor jullie vragen voor de clubwerking zo snel mogelijk te beantwoorden. Maar een antwoordje kan misschien wat langer op zich laten wachten. Dank voor jullie begrip! Hopelijk zien we jullie op het WK!

Sabambijdrage 2023-2024

Gymfed heeft voor al haar aangesloten clubs opnieuw een centralisatiecontract met Unisono (SABAM) afgesloten voor het gebruik van muziek tijdens trainingen en aanverwante sportactiviteiten. De clubs (secretaris, penningmeester) ontvingen vandaag de mail met de vraag om voor 16 oktober de categorie door te geven! Door het formulier volledig en tijdig in te dienen help je ons de workload hierrond te beperken! Dank hiervoor!

Geen Kaderweekend maar Gymfed Academy Days voor de recreatieve gymtrainers

Dit jaar is er geen Kaderweekend maar organiseren we onze opleidingen voor de recreatieve trainers regionaal met de "Gymfed Academy Days".
Deze vinden plaats tussen 22/10 en 12/11. De inschrijvingen voor de regionale opleidingsdagen lopen als een trein, motiveer je jonge recreatieve trainers om snel in te schrijven voor deze opleidingen!

Meer info over het programma en inschrijven

Baloise Team BELGYM WK Turnen

... nog één week tot het WK Turnen in het Antwerps Sportpaleis! Zowel bij de heren als de dames komt het Baloise Team BELGYM in actie tijdens de kwalificaties. Het doel? Het halen van een Olympisch teamticket richting Parijs 2024. Komen jullie ze aanmoedigen?

Selectie bekend: Belgische delegatie op het WK!

Gebruik de 'Helpdesk' voor jullie IT-vragen!

Via leden@gymfed.be kan je vragen/problemen rond het gebruik van de Gymfed-applicaties (Clubapp, Trainers App, Drillster, Coach@Home, online inschrijven,...) doorsturen.
De helpdesk wordt bemand door een team van medewerkers Gymfed en de verschillende ontwikkelaars en IT-partners. Op deze manier proberen we jullie snel een oplossing te bieden.
Aan telefonische interventies kunnen we voorlopig geen gevolg geven!
Via de online handleiding kunnen er veel vragen/problemen onmiddellijk opgelost worden!

LAATSTE HERINNERING: Vraag voor 30 september jouw subsidies Jeugdsport aan!

Gymfed-clubs kunnen subsidie aanvragen van het Jeugdsportfonds dat met de steun van de Vlaamse Overheid werd opgericht. De communicatie en de link naar het aanvraagformulier werd op 7 of 8 september per mail aan de clubs (Q4Gym-coördinator of secretaris) bezorgd! Hou de deadline van 30 september in het oog!

Meer info en reglement

Niet gevonden wat je zocht?

Deze nieuwsbrief werd verstuurd naar:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • De leden van het Bestuursorgaan van Gymfed
  • De regiocoördinatoren en clubcoachen Q4Gym
  • Kantoormedewerkers Gymfed

Heb je intussen nog vragen?

Het Gymfed-team staat steeds paraat!

Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid Baloise
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven