Gymfed

Sabambijdrage 2023-2024 - laatste oproep!

Gymfed heeft voor al haar aangesloten clubs opnieuw een centralisatiecontract met Unisono (SABAM) afgesloten voor het gebruik van muziek tijdens trainingen en aanverwante sportactiviteiten. De clubs (secretaris, penningmeester) ontvingen de mail met de vraag om voor 16 oktober de categorie door te geven!? Van een aantal clubs hebben we de aanvraag nog niet ontvangen! Graag dit weekend in orde brengen aub! 

Oude 'Ledenbeheer' wordt maandag afgesloten - ledenopgave 1/11!

Op maandag 23 oktober sluiten we in het 'oude Ledenbeheer' de clubfunctionaliteiten af. Enkel de module 'wedstrijden' en 'opleidingen' blijven behouden. Dit zou geen problemen mogen opleveren voor de clubs die volledig zijn overgeschakeld naar de nieuwe Clubapp voor de inschrijvingen van hun leden. 
We herinneren de clubs ook aan de eerste ledenopgave dient te gebeuren tegen 1 november! 
Contacteer de helpdesk (leden@gymfed.be) bij vragen/problemen

Dringend organisatoren gezocht voor wedstrijden TTm en Recreatoernooien Toestelturnen!

Om alle gymnasten de kans te kunnen geven deel te nemen aan minimum 2 wedstrijden/recreatoernooien hebben we nog een aantal organisatoren nodig! 
Als tegen 1 november geen extra organiserende clubs gevonden zijn voor deze wedstrijden, zullen we de gymnasten maar 2 PV's/Recreatoernooien kunnen aanbieden. We doen hiermee een laatste en ultieme oproep om als club alsnog een wedstrijd te organiseren!

Meer info en kandidatuur stellen!

Abonnement Gymstars/Coach@Home/Trainersapp

Gymfed biedt een aantal diensten in abonnementsservice aan. Tot 1 november kunnen de clubs deze online applicaties gratis gebruiken en bekijken of dit voor de club een meerwaarde is.
Vanaf 1 november worden de aangeduide abonnementen definitief en volgt de factuur. We hopen alvast dat jullie tevreden zijn over de tools. Wens je toch een abonnement stop te zetten? Ga in de Clubapp naar 'club' -> 'Abonnementen' en klik op 'Abonnement stopzetten'. 

Pancartes Q4Gym

De clubs die in het seizoen 2022-2023 het Q4Gym-label vernieuwd of voor de eerste keer gehaald hebben, ontvingen op het correspondentieadres hun 'pancarte'. We hopen dat deze een mooi plaatsje krijgt in jullie gym/ropeskipping-hal! 
Tip! 
er is een groene doorzichtige folie bevestigd op de pancarte om beschadiging te voorkomen bij de verzending. Deze kan je eenvoudig verwijderen zodat het beeld en de boodschap nog beter tot uiting komen!

Niet gevonden wat je zocht?

Deze nieuwsbrief werd verstuurd naar:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • De leden van het Bestuursorgaan van Gymfed
  • De regioco√∂rdinatoren en clubcoachen Q4Gym
  • Kantoormedewerkers Gymfed

Heb je intussen nog vragen?

Het Gymfed-team staat steeds paraat!

Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid Baloise
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven