10-Lessenreeks Freerunning

Janne Vanooteghem   ‐  Vrijdag 10 feb 2017   ‐   Tweet

#wearefreerunning

Come and join the Freerunning community!

Je hebt het waarschijnlijk al gezien, jongeren die op de straat verschillende gymnastische sprongen, swings, flips, … gebruiken om verschillende obstakels te overwinnen. Dit is niet zomaar springen en trucs doen, maar het vraagt de nodige techniek en oefening van de beoefenaar.

Deze opkomende sport, genaamd Freerunning, is een sport vooral beoefend door jongeren die houden van uitdaging en avontuur. Vlaanderen telt zo'n 1000 freerunners die hun favoriete sport beoefenen in een 40-tal gymclubs of freerunningcommunities. Freerunners zijn gedreven door 10 kernwaarden die hun sport typeren onder andere creativiteit, vriendschap, veiligheid, respect voor de omgeving,… En het is de ideale manier om jong te blijven.

Gymfed organiseert een 10-lessenreeks freerunning voor alle geïnteresseerden (vanaf 12 jaar) die de sport willen leren kennen of beter beheersen. Deze lessen gaan door in de Topsporthal Vlaanderen, Zuiderlaan 14, 9000 Gent op vrijdagavond en worden gegeven door een gediplomeerde instructor. Hij leert je de kneepjes van het vak op 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 21/4, 28/4, 5/5, 12/5, 19/5 en 2/6 telkens van 17.30 tot 19 uur.

Kostprijs: 75 euro
In de linker kolom vind je de link om in te schrijven.
Er zijn nog een paar plaatsen! Inschrijven via link (linker kolom).

Wij kijken uit naar je komst!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen