25 euro korting voor je volgende trainersopleiding

Els Coppieters   ‐  Vrijdag 20 aug 2021   ‐   Tweet


Met de steun van


vts-new.png

Elke trainer die in 2021 inschrijft en betaalt voor een trainersopleiding, krijgt nu een korting voor een volgende opleiding of bijscholing later dit jaar of in 2022.

Vlaams minister van Sport Ben Weyts bedankt op die manier de trainers die de coronacrisis aangrepen om zichzelf verder te bekwamen én hij geeft de sportsector bij de heropstart een duwtje in de rug. “De Vlaamse sportclubs zijn maar zo sterk als de trainers, dus maken we die trainers zo sterk mogelijk”, zegt Weyts.

Concreet krijgen ze allemaal een digitale tegoedbon van 25 euro ter beschikking die automatisch als korting toegekend wordt bij een volgende inschrijving voor een opleiding of bijscholing van de Vlaamse Trainersschool in 2021 of 2022. Deze korting zal automatisch worden verrekend, trainers dienen hiertoe zelf niets te ondernemen. De tegoedbon vind je als ‘Mijn spaarpot’ terug op je MijnVTS-pagina. Deze tegoedbon kan niet gebruikt worden voor een inschrijving die al gedaan is.

De korting kan trainers extra prikkelen om te kiezen voor een vervolgopleiding en wij hopen natuurlijk dat heel wat trainers hier op in zullen gaan. Neem zeker een kijkje op het volledige aanbod en/of surf naar onze activiteitenrubriek voor gedetailleerde info over data, uren en locaties.

Samen meer trainers beter opleiden.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen