476 inschrijvingen voor WK Trampoline, DMT en Tumbling

Els Coppieters   ‐  Vrijdag 11 aug 2017   ‐   Tweet

In november zullen de ogen van alle 'springliefhebbers' opnieuw gericht zijn op de Bulgaarse hoofdstad. In Sofia gaat het 32ste Wereldkampioenschap Trampoline, Dubbele Minitrampoline en Tumbling door van 9 tot 12 november. Maar liefst 476 gymnasten uit 36 landen werden ingeschreven. Het gaat hier om de zo genaamde definitieve inschrijvingen. Dit wil zeggen dat de landen een maximum aantal plaatsen inschrijven.

De grootste categorie blijft zoals steeds de individuele trampolinecompetitie bij de heren. Maar liefst 100 springers zullen strijden voor 24 tickets in de halve finale, 8 tickets in de finale, 3 medailles of één wereldtitel.

Wie er effectief zal deelnemen is nog een groot vraagteken. We starten een nieuwe cyclus en traditioneel nemen dan een aantal grote namen afscheid en verschijnen nieuwe, talentvolle gymnasten. In veel landen (zoals ook in België) is de selectieprocedure nog niet afgelopen. De namen van de deelnemende gymnasten mogen we half oktober verwachten. Wij houden jullie op de hoogte.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen