5de plaats voor junioren-team op Gymnix

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 12 mrt 2018   ‐   Tweet

#wearettm

5 Toestelfinales voor de meisjes

Van 8-11 maart stond in Montréal (CAN) de 27ste editie van Gymnix op de planning. Onze vier juniores Toestelturnen meisjes trokken naar Canada om er deel te nemen aan de gerenommeerde internationale competitie!

Het meisjesteam bestond uit juniores Julie Vandamme (Turnclub Varsenare), Margaux Daveloose (Turnclub Varsenare), Stacy Bertrandt (Turnclub Varsenare) & Noemie Louon (Turnclub Varsenare).

Op 10 maart turnden de meisjes hun kwalificaties. Met goede oefeningen wisten ze uiteindelijk 5 Toestelfinales in de wacht te slepen. Margaux Daveloose schopte het zelf tot de top 8 in de allround ranking. Uiteindelijk werd het team 5de in de teamcompetitie. Een mooie uitslag voor de meisjes.

ALLROUND TOP 3

  1. Zoé Allaire-Bourgrie (CAN)
  2. Asia D'Amato (ITA)
  3. Viktoriia Listunova (RUS)

Op zondag 11 maart turnden de meisjes hun toestelfinales (Top 8). Op de Damesbrug werd Noémie 5de en Stacy 7de. Aan grond werd Margaux 7de. Maar het was aan balk dat Margaux haar beste resultaat neerzette. Met een totaalscore van 12.900 werd ze met amper 0,100 punten verschil 4de. Noémie volgde op de voet en werd 5de.

Proficiat meisjes!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen