Aan de slag met de Kidies-communicatietools

Lore Marguillier   ‐  Woensdag 3 jun 2020   ‐   Tweet

#kidies

Gymfed helpt je met enkele tools

Meer dan 170 clubs zijn reeds actief aan de slag met het kleuterprogramma Kidies! We helpen graag alle clubs om het nieuwe kleuterprogramma te integreren in hun clubwerking.

Is je club al in het bezit van de Kidies trainersmap? Dan zijn jullie klaar voor de volgende stap. De communicatie omtrent jullie Kidies-kleuterwerking naar jullie (potentiële) leden.

De Kidies trainersmap en bijhorende extra tools bieden hulp aan trainers om op een gestructureerde, gevarieerde en leuke manier de inhoud van de lessen kleuterturnen vorm te geven. De integratie van Kidies in een kwaliteitsvolle kleuterwerking vraagt een investering van de club én de betrokken trainers, en daar mag je als club best fier op zijn!

Gymfed helpt haar clubs graag een handje om de communicatie van jullie Kidies-kleuterwerking naar een hoger niveau te tillen. We bezorgen jullie de nodige communicatie-tools en -tips die jullie als club kunnen inzetten bij de promotie van jullie aanbod. Via deze link kan je de promotievideo en verschillende logo’s en banners van Kidies downloaden. Deze kunnen clubs die met Kidies aan de slag gaan vrij gebruiken op de clubwebsite, sociale media, folders, infobriefjes, …

In augustus bezorgen we alle Kidies-clubs nog meer gepersonaliseerde communicatie-tools en -suggesties om volgend seizoen online mee uit te kunnen pakken!

Hier alvast een eerste tip: Benoem jullie trainingsgroepen van de kleuters naar Kidies. Zo geraken kinderen, ouders en trainers gewend aan de naam van het programma waarmee gewerkt wordt.Enkele voorbeelden: Kidies 1, Kidies 2 en Kidies 3 / Kidies °2017 en Kidies °2015-2016 / Kidies 2,5 - 3 jaar, Kidies 4 - 5 jaar / Kidies-ouderturnen

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen