Acrodelegatie schittert in Minsk!

Delphine Gosseye   ‐  Zondag 13 nov 2016   ‐   Tweet

#weareacro#wearegymMet de steun van


In het weekend van 12 november stond de 'BSUFC University Open cup' op de agenda. Noémie Lammertyn, Lore Vanden Berghe, Kilian Goffaux en Robin Casse kwamen tijdens deze internationale wedstrijd in Minsk (Wit-Rusland) in actie.

Noémie Lammertyn en Lore Vanden Berghe (Sportac Deinze) wonnen dit jaar het goud in Putian (CHN) tijdens de World Age Group Competition in de categorie 13-19 jaar. Kilian Goffaux (Sportac Deinze) en Robin Casse (VGL Niel) zagen we eveneens aan het werk tijdens deze competitie. Voor beide teams was de wedstrijd in Minsk hun eerste deelname in het seniorencircuit.

Beide teams kwamen op vrijdag 11 november in actie met hun tempo- en balansoefening. En het ging prima! Noémie en Lore behaalden mooi scores van 28,515 punten voor tempo en 29,3 voor balans. Ook onze jongens deden het schitterend. Voor hen respectievelijk 28,8 en 28,6! Op zaterdag was het dan de beurt voor de combinedoefeing. Ook hier bewezen ze opnieuw wat ze waard zijn. Met een score van 28.345 (meisjes) en 28.4 (jongens) spreken we ongetwijfeld van een geslaagde eerste competitie!

Er werden bovendien nog enkele speciale prijzen uitgereikt. Zo kreeg het meisjespaar de prijs voor het meest originele deel en kregen onze jongens de prijs voor de origineelste oefening. Opnieuw knap werk dus van onze choreografe Irina Shadrina! Samen namen beide teams ook de overwinningen in het ploegenklassement voor hun rekening!

Beide teams bereiden zich momenteel voor op hun deelname aan de World Games in 2017! We wensen hen nog veel succes met de verdere voorbereidingen!


Proficiat aan gymnasten en coaches!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen