Activiteitenkalender 2021-2022 online

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 9 apr 2021   ‐   Tweet

Samen uitkijken naar een nieuw Gymfed-seizoen

De activiteitenkalender voor volgend seizoen 2021-2022 is er. En dat vinden we natuurlijk allemaal fantastisch nieuws! Blokkeer maar snel jouw nodige data en dan kunnen we samen beginnen dromen van een live sportseizoen! 

Twee seizoen op rij waren we genoodzaakt om onze wedstrijden en toernooien abrupt stop te zetten door de Coronapandemie. Toch blijven we hoopvol en kijken we met veel enthousiasme uit naar het nieuwe seizoen. Benieuwd waar en wanneer onze organisaties volgend seizoen zullen doorgaan? Neem dan zeker een kijkje op onze ACTIVITEITENKALENDER en zet deze data alvast in je agenda!

Weetjes

  • De Gymtopia-happenings staat nu ook op het programma. De 7-8 jarigen nemen volgend seizoen niet meer deel aan wedstrijden en toernooien binnen een specifieke discipline maar kunnen vanaf nu allen samen schitteren tijdens onze nieuwe Gymtopia-happenings. 
  • Ook het Groot Belgisch Kampioenschap staat terug ingepland.
activiteitenkalender Gymfed turnwedstrijden turnen


Openstaande activiteiten

Voor een aantal activiteiten zijn we nog op zoek naar organisatoren. Wenst jouw club graag mee te helpen en een Gymfed-activiteit te organiseren uit deze lijst? Laat het ons dan zeker weten!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen