Aanpassing adressen Ledenbeheer n.a.v. gemeentelijke fusies

Inge Doens   ‐  Dinsdag 22 jan 2019   ‐   Tweet


Op 1 januari 2019 fuseerden een aantal gemeenten. Dit betekent dat er voor bepaalde gemeenten de namen, postcodes, straatnamen & huisnummers dienden aangepast te worden. Gymfed heeft hiervoor initiatief genomen om deze proactief aan te passen. Hierdoor hoeft u als club geen initiatief meer te nemen.

Op 1 januari 2019 fuseerden onderstaande gemeentes.

  • Oudsbergen: fusie van Meeuwen-Gruitrode en Opglabbeek
  • Pelt: fusie van Neerpelt en Overpelt
  • Puurs-Sint-Amands: fusie van Sint-Amands en Puurs
  • Aalter: fusie van Aalter en Knesselare
  • Deinze: fusie van Deinze en Nevele
  • Lievegem: fusie van Lovendegem, Zomergem en Waarschoot
  • Kruisem: fusie van Kruishoutem en Zingem

Naast de gemeentelijke fusies heeft de Stad Antwerpen een aanpassing gedaan qua districtsgrens tussen het district Antwerpen en het district Ekeren.

Bovenstaande wijzigingen zorgden er voor dat bepaalde gemeentenamen, postcodes, straatnamen & huisnummers aangepast moesten worden. Gymfed heeft hiervoor initiatief genomen om deze proactief aan te passen. Hierdoor hoeft u als club geen initiatief meer te nemen.

Echter: jammer genoeg is hierop 1 uitzondering: doordat het busnummer op verschillende manieren kan ingegeven worden (bv. …/001; … bus 001; …-1; … . 1; enz), slaagt het systeem er niet in om elk busnummer te herkennen.
Daarom is het dus mogelijk dat er hier nog foutjes inzitten.

We willen dus vragen om in jullie Ledenlijst (> Leden > Genereer ledenlijst) te controleren of er personen zijn waarvoor het busnnummer niet correct werd aangepast. In dat geval kan u het correcte adres probleemloos zelf aanpassen in het Ledenbeheer.

Heeft u nog vragen, aarzel niet om Gymfed te contacteren.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen