Afscheid van Liliane Roegies

Inge Doens   ‐  Donderdag 29 apr 2021   ‐   Tweet
Liliane Roegies - 1958-2021
Liliane Roegies - 1958-2021


Met ontzettend veel droefheid melden wij de gym-community het overlijden van Liliane Roegies op 23 april 2021. 
Liliane werd 62 jaar en overleed na een korte ziekte.

Liliane werkte meer dan 30 jaar voor Sportwerk (vroegere Vlabus) en bouwde de organisatie mee uit tot een sterke organisatie in sport en tewerkstelling. Maar Liliane had sinds haar jeugd ook een passie voor de gymsport. Ze startte bij de club G.V. Gent in de ritmische gymnastiek en gaf het beste van haarzelf als gymnast, trainster, jurylid, vrijwilliger en bestuurslid. Ook toen ze besliste vol voor haar carrière bij Sportwerk te gaan bleef ze altijd een van onze trouwste supporters.

Liliane was lange tijd voorzitster van de technische commissie Ritmische Gymnastiek en als juryverantwoordelijke van het democircuit en lid van de denkcel Demo zorgde ze er jarenlang voor dat dit binnen Gymfed in goede banen geleid werd. Een taak die ze zeer ter harte nam en waardoor ze ongetwijfeld een stempel gedrukt heeft op het succes van deze ontmoetingen waar jaarlijks honderden gymnasten en dansers van mogen genieten.

Tot de laatste demowedstrijden was ze actief als jurylid. Ze stond bekend als een joviaal, positief, enthousiast persoon die altijd klaar stond voor de clubs om hen te helpen. Met haar diplomatische en gereserveerde aanpak wist ze mensen op één lijn te krijgen en dwong ze respect af van eenieder. Was er dan toch een meningsverschil? Met een gepaste kwinkslag wist ze de situatie te ontmijnen en als het moest was ze ‘streng en rechtvaardig’.

We bieden familie en vrienden onze oprechte deelneming aan.
De begrafenis vindt plaats op 3 mei om 11.00 uur en kan gevolgd worden via de livestream.

Het was een genoegen om jou te mogen kennen Liliane, we gaan jou hard missen!

Het Gymfed-team

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen