Algemene vergadering 2023 - Wat moet je weten?

  ‐  Donderdag 30 maart 2023   ‐   Tweet

#wearegym



Op dinsdag 28 maart schaarden maar liefst 215 bestuurders uit 157 clubs zich achter hun computer om de jaarlijkse statutaire vergadering van Gymfed bij te wonen. 
Heb je het gemist? Geen nood, in dit artikel vatten we alles voor je samen en kan je alles herbekijken.

In het welkomstwoord blikte voorzitter Peter Frederickx enerzijds terug op de tal van succesvolle organisaties en sportieve topprestaties in 2022. Anderzijds wordt er vooruitgeblikt naar het komende jaar. De strategische keuzes als startpunt voor het beleidsplan 2025-2028 zijn een eerste stap om samen met de clubs de toekomstige werking van Gymfed te optimaliseren. Een belangrijk onderdeel hierin is het ethische verhaal waar afgelopen jaar grote stappen in vooruit gezet zijn en waar we als Federatie verder mee aan de slag gaan. En last but not least , werd bestuurder Ilse Vanhoorelbeke in de bloemetjes gezet en bedankt voor haar jarenlange inzet en enthousiasme binnen het bestuursorgaan van Gymfed.  

Doorheen de presentatie kwamen de gewijzigde lidmaatschappen, statutenwijziging, financieel jaarverslag, het actieplan voor 2023 met bijhorende begroting en de aanpak voor het volgende beleidsplan 2025-2028 aan bod. Volgende zaken werden aan de hand van stemming door de aanwezigen goedgekeurd:

  • Gewijzigde lidmaatschappen 
  • Jaarverslag en Jaarrekening
  • Begroting 2023

Enkel voor het topic van de de statutenwijzingen kon er niet gestemd worden wegens te weinig aanwezigen. 

Herbekijk hier de verschillende onderdelen van de Algemene vergadering zodat ook jij up to date blijft van de aankomende acties. (Playlist kan je rechtsboven aanklikken)

Aan het einde van de vergadering werden alle aanwezigen bedankt en werden de clubs gehuldigd die dit jaar hun jubileumverjaardag van 25 of 100 jaar mogen vieren. Dikke proficiat aan onze clubs.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen