Initiator Freerunning & Parkour 2020

Niels Van Santen   ‐  Donderdag 6 feb 2020   ‐   Tweet

#wearefreerunning

Foto Grigoli Kopaliani


Met de steun van


In samenwerking met de Vlaamse Trainersschool (VTS) komt er in 2020 een tweede editie van de Initiator Freerunning & Parkour.

Gymfed blijft inzetten op kwalitatieve opleidingen en lesgevers, en met dat doel voor ogen is de Initiator freerunning & parkour een belangrijke schakel. Na een succesvolle eerste editie zijn we enthousiast om met de volgende editie nog een hogere kwaliteit te bereiken. Een gestroomlijndere cursus en aangepast lessenrooster moeten er voor zorgen dat elk onderwerp in de opleiding de tijd krijgt die het verdient.

Deze opleiding is interessant voor iedereen die een serieuze interesse en ambitie heeft in het lesgeven van parkour. Zowel voor zij die al enkele jaren lesgeven, als zij die misschien net de instructor voltooid hebben en de smaak van het lesgeven te pakken hebben, is de initiator een mooie kans om zowel je kennis en praktijk van het lesgeven uit te bereiden als waardevolle connecties te leggen met medelesgevers over heel Vlaanderen.

De weeklange initiatoropleiding is een verrijkende ervaring waar iedereen als lesgever en beoefenaar sterker uit komt. Dit jaar vind de cursus opnieuw plaats in Gent tijdens de eerste week van de paasvakantie.
Meer specifieke informatie over de opleiding en inschrijving vind je links bovenaan bij links.

Onze enthousiaste lesgevers kijken alvast uit naar jullie te leren kennen!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen