Allereerste Online Gymfed Cup TTm I-niveau succesvol verlopen

Hermien Mispelaere   ‐  Dinsdag 30 mrt 2021   ‐   Tweet

#wearettm

Online Gymfed Cup

Afgelopen zondag vonden de allereerste Online Gymfed Cups plaats voor de disciplines Ritmiek en TTm. Bij Toestelturnen meisjes mochten de jongste gymnasten de spits afbijten.

De gymnasten van het I-niveau waren blij om nog eens hun wedstrijdoefeningen te kunnen tonen en gaven het beste van zichzelf op sprong, brug, balk en grond. Ze deden dit in hun vertrouwde trainingszaal. Trainers schoolden zich ondertussen om tot ware cameramannen en - vrouwen. Alle filmpjes werden verzameld en bij elkaar gevoegd in een stream.

Een blik achter de schermen.

Zondag was het dan zover, en werd de wedstrijd gestreamd. Gymnasten, familieleden, supporters, trainers... konden van thuis uit naar de wedstrijd kijken. Juryleden waren blij om hun jury-skills nog eens vanonder het stof te halen. De oefeningen werden live gejureerd, zodat gymnasten na hun laatste oefening meteen konden zien welk brevet ze behaalden.


Proficiat aan alle gymnasten, en dank aan alle juryleden, trainers, medewerkers... om deze online wedstrijd mogelijk te maken!


Alle deelnemers krijgen een deelname-diploma.

Alle gymnasten kunnen na deelname aan de Online Gymfed Cup ook een diploma downloaden. Dit kan via 'Mijn Gymfed' - in de linkerkolom bij 'Mijn resultaten'

Let op, hiervoor dien je wel ingelogd te zijn op de website! Inloggen doe je hier
Wil je graag een kijkje nemen? 

Er komen nog een aantal Online Gymfed Cups TTm aan:

  • Komende zaterdag, 3 april staat een wedstrijd voor het A- en B-niveau op de planning. 
  • Op zaterdag 10 april is het de beurt aan de meisjes TTm C-niveau.

De livestream is telkens te vinden op de activiteitenpagina van de wedstrijd, onder 'Ticket-info'. Bij de oudere gymnasten (vanaf 11 jaar) zullen in de livestream ook de scores live te zien zijn! 

Ook in de andere disciplines zijn er natuurlijk tal van online cups! 


Wil je ook graag deelnemen? Dat kan!

In het weekend van 15-16 mei staat de 2de Online Gymfed Cup TTm gepland voor de gymnasten A- B- en C-niveau. Clubs kunnen hun gymnasten inschrijven via het ledenbeheer. (deadline voor inschrijvingen voor deze wedstrijd is 18 april). Deelname is bovendien volledig gratis! Meer info vind je hier.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen