Alweer een TOP editie van MOVE!

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 19 sep 2018   ‐   Tweet

#MOVE18

Foto: Grigoli Kopaliani


Met de steun van


Op zaterdag 15 september vond in hal 5 te Leuven het Freerunning & Parkour event MOVE! plaats.

Na enkele geslaagde edities in Antwerpen en Gent vond dit jaar de 4de editie van MOVE! plaats in de studentenstad Leuven. Het werd een prachtige dag met heel wat jong talent en een toffe sfeer!

Anders dan vorig jaar werd MOVE! dit jaar niet in samenwerking met citydrops georganiseerd. Het event was dit jaar echt naar de traceurs gericht. De ervaren traceurs hadden 2 volledig ingerichte zalen ter beschikking waar ze zich ten volle konden uitleven. Meer dan 250 erkende traceurs genoten van de goed ingerichte set-up.

Verder konden de jongere kinderen die wat minder ervaring hadden oefenen op 3 initiatiezones. Rond de 200 kinderen leerden tips & tricks van ervaren traceurs tijdens die initiaties en de workshops.

Dat MOVE! ondertussen is uitgegroeid tot een echt begrip is duidelijk. Het grootste freerunning & parkour event in België was opnieuw een succes! Op naar de 5de editie!


Wil jij ook aan Freerunning gaan doen? Check dan hier of er een club of community in jouw buurt deze discipline aanbiedt!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen