Artur Dalaloyan en Angelina Melnikova te gast op Gymgala

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 23 nov 2018   ‐   Tweet

#gymgala2018

Angelina melnikova en Arthur Dalaloyan op he WK in Doha - Foto Thomas Schreyer

Gymgala, 20 years of gold!

Op 15 en 16 december vieren we feest in de Lotto Arena met het Gymgala, 20 years of gold! Het aftellen kan nu echt wel beginnen.

We kondigden de afgelopen weken al heel wat nationale en internationale gymnasten aan. Maar we saved the best for last!

De Russen Artur Dalaloyan en Angelina Melnikova bevestigden hun komst naar het Gymgala! Artur Dalaloyan werd vorige maand wereldkampioen allround in de discipline Toestelturnen jongens en Angelina Melnikova eindigde op de 5de plaats allround op het wereldkampioenschap in Doha (QAT) bij de meisjes. Beide gymnasten wisten ook de eerste Olympische tickets te bemachtigen met hun team. Deze twee toppers zorgen gegarandeerd voor gymnastiek van het hoogste niveau.

Artur Dalaloyan won in Doha met een ex aequo de wereldtitel. En daar bleef het niet bij, want de Rus behaalde ook nog goud aan grond, zilver aan sprong en brons aan de herenbrug. Van een geslaagd WK gesproken!


Angelina Melnikova schitterde in Doha en eindigde in de allroundfinale net achter ons eigen Nina Derwael (TK Sta Paraat Hasselt). Ze wist ook een plaats in de finale aan grond te bemachtigen. Daar greep ze helaas net naast een medaille. Als kers op de taart mocht Angelina de Longines Prize for Elegance in ontvangst nemen. We kijken uit om haar te ontvangen in Antwerpen!


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen