Belgische Trampoline delegatie trekt naar Aalsmeer

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 15 mrt 2017   ‐   Tweet

#wearetrampoline

Michael Goossens in actie op de Flower Cup 2015.

Flower Cup 2017

Op zaterdag 18 maart staat de 22e editie van de tweejaarlijkse Flower Cup in Aalsmeer op het programma voor onze trampolinetoppers.

De Flower Cup in Aalsmeer, die doorgaat in de bloemenhoofdstad van Nederland, is een gerenomeerde wedstrijd in het Trampolinecircuit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat heel wat Belgische trampolinegymnasten afzakken naar ons buurland om deel te nemen aan deze competitie. Na de World Cup in Baku, die eerder dit jaar plaatsvond, is dit de tweede internationale wedstrijd met nieuwe FIG-code. Het blijft afwachten hoe de internationale gymnasten hiermee omgaan.

Seniores Loïc Lenoir (WIK Oostende), Joris Geens (Sterk en Lenig Drongen), Simon Debacker (Lenig & Vlug Beveren Leie), Michael Goossens (Sterk en Lenig Drongen), de jongerenkern Trampoline en heel wat clubs zullen op zaterdag 18 maart de pannen van het dak springen. Voor de jongerenkern zal dit tevens hun eerste gezamenlijke wedstrijd zijn. SPANNEND!

Vorig jaar behaalden onze Belgen heel wat goede plaatsen! Zo haalde Michael Goossens brons en werd Wannes Geens (Sterk en Lenig Drongen) 14e bij de juniores. Bij de Senioren was het Ben Van Overberghe (Sterk en Lenig Drongen) die toen de beste Belgische prestatie wist neer te zetten. Hij werd er toen knap 14e.

Benieuwd hoe onze Belgen het er vanaf brengen in Amsterdam? Hou onze website goed in het oog! We keep you posted!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen