Belgium's got talent 2021

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 30 mrt 2021   ‐   Tweet

#BGTKen je talenten met veel goesting om hun creativiteit de vrije loop te laten gaan en een verrassende performance van twee minuten uit te werken voor tv-audities in juli? Laat van je horen!

Het traject van Belgium's got talent verloopt dit jaar als volgt:

  • REGISTRATIE (met video): op https://pages.inthepicture.com/belgiumsgottalent Registreren is NIET bindend, maar zo blijf je het snelst op de hoogte van updates en of je al dan niet wordt uitgenodigd op de preselectie;
  • PRESELECTIE: hier breng je je act van twee minuten. Vanaf we een video ontvangen, kunnen we samen met jou naar een geschikte datum zoeken waarop je even kan langskomen (max. 2u). Dit komt niet op televisie, maar de regisseur moet alle acts een keer op voorhand gezien hebben;
  • TV-AUDITIE: geraak je door de preselectie, dan volgt een tv-auditie in de eerste helft van juli. Je mag je voorkeur geven uit een vijftal data. Op de tv-auditie breng je dezelfde act als op de preselectie. Je hoeft natuurlijk maar 1 dag aanwezig te zijn.
  • Later volgen eventueel een studioshow en de finale, met telkens een act van twee minuten die productioneel ondersteund wordt. De winnaar van Belgium's got talent gaat naar huis met 50000 euro.
Veel succes!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen