Belgium's Got Talent op jouw scherm

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 13 sep 2019   ‐   Tweet

#BGT

Dit jaar met Jens Dendoncker

Vanaf vrijdag 13 september om 20.40 uur kijk je bij vtm opnieuw naar Belgium's Got Talent. In het zesde seizoen van Belgium’s Got Talent beslist niet langer alleen de vierkoppige jury over het lot van de kandidaten. Voor de allereerste keer krijgen ook de kijkers inspraak tijdens de audities!

Met maar liefst zeven Golden Buzzers, één per auditieaflevering, kan jij vanuit je woonkamer je favoriete act rechtstreeks naar de studioshows katapulteren. Die Golden Buzzers kan je uitdelen via vtm.be. De vier juryleden en presentatoren Koen en Laura beschikken net als vorig seizoen elk over één Golden Buzzer, die ze eenmalig kunnen gebruiken tijdens de audities.

Naast een nieuwe Golden Buzzer, maakt ook een nieuw jurylid zijn debuut in het zesde seizoen van Belgium’s Got Talent. Jens Dendoncker vervangt tijdelijk publieksfavoriet Niels Destadsbader. Benieuwd wat dat zal geven!

Heel wat leden van de Gymnastiekfederatie wagen ook dit jaar hun kans in het populaire tv-programma, BGT, van vtm. Lieselotte Diels (Acro II Gym) is 26 jaar en komt uit Brasschaat. Ze was lang actief in de Ritmische gymnastiek maar specialiseert zich sinds enkele jaren in andere stijlen als tumbling, acrobatie en circus. Al die technieken gooit ze samen in een sensuele act met hoepels.

Foto: vtm

The Gym Sisters (Happy Gym) zijn 6, 10 en 12 jaar oud en komen uit Vichte. Ook deze gymnasten doen aan Ritmische gymnastiek en beschikken niet alleen over een extreem hoge schattigheidsfactor, maar lijken hun lichamen ook in allerlei bochten te kunnen wringen.

Foto: vtm


Veel kijkplezier!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen